Aktywne Wpisy
Lekarz_7k +114
Jakoś tak mnie ostatnio naszła taka rozkmina. Dlaczego wykopkom przeszkadza to, że chirurg który kształcił się 10+ lat żeby wykonywać swój zawód bierze 200 czy 300zł za konsultacje, a w tym samym czasie nie przeszkadza im to, że jedna czy druga fryzjerka czy inna karyna bez szkoły bierze 200zł za paznokcie albo 500zł za strzyżenie. To przepraszam bardzo skoro tak są w------e ceny takich usług to ile ten lekarz specjalista ma według
BlackpillMonster +245
#thermomix
@DexterFromLab dzięki, tak pytam bo wiem że w garnkach, przynajmniej tych tańszych, są warstwy stali nierdzewnej, ale gdzieś tam w środku (na pewno na dnie) jest aluminium, żeby lepiej rozporwadzało się ciepło. No ale tutaj chyba rzeczywiście tylko stal nierdzewna.
Super sprzęt, ale kompletnie nie dla tak roztargbionych osób jak ja, niedawno zacząłem miksować bez sprawdzenia czy noże są dokręcone, dzisiaj odpaliłem z łyżką w środku...
Jesteś dość obeznany jeśli chodzi o budowę garnków. Ostatnio też szukałam garnka do zadań specjalnych i też wyczytałam, że często mają warstwę aluminium wewnątrz. Nie sądzę, by tak łatwo było przebić warstwę stali nierdzewnej by się dostać do tego aluminium. To nie teflon lub jakaś pseudo ceramika.
A poza tym gardzę teflonem i innymi
@ajag: Zrób sobie krótką listę punktów do sprawdzenia przed odpaleniem, zalaminuj i powieś na widoku.