Wpis z mikrobloga

Zapraszam na kolejny odcinek konkursu gitarowego #mirkoshredwars!

Dzisiaj zmierzą się @pankos vs @Necrosadist

Obaj zawodnicy dostali to samo zadanie bojowe - zagrać krótkie solo do tego podkładu.

Który z nich poradził sobie lepiej, Waszym zdaniem? Głosujcie stawiając plusa obok jednego z dwóch komentarzy niżej. W razie wątpliwości, możecie dać dwa plusy. Głosowanie trwa równo 48 godzin, czas start.

Drabinka konkursowa prezentuje się następująco: https://challonge.com/pl/qivqobqu

#gitara #gitaraelektryczna #muzyka #tworczoscwlasna #produkcjamuzyki #instrumenty #mirkoguitarwars
pankos - Zapraszam na kolejny odcinek konkursu gitarowego #mirkoshredwars!

Dzisi...
  • 40
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@meshack: @Anhed: to nie tak, że zaczynałem , tylko wtedy porządnie się wziąłem za ćwiczenie ( ͡° ͜ʖ ͡°) wcześniej głównie na klasyku cisnąłem i ma to spory wpływ na ogólną technikę, są oczywiście różnice, ale jednak skill na klasyku dużo mi dał. Na pewno legato ma spore przełożenie z techniki klasycznej. Co do ilości ćwiczeń, to rzeczywiście sporo wprawek grałem, łącznie parę h
  • Odpowiedz
@Necrosadist dzięki za pojedynek! było bardzo wyrównanie więc masz szanse wrócić jako LuckyLoser ( ͡° ͜ʖ ͡°) ale to zobaczymy po zakończeniu rundy!

• Odpowiedz
@Necrosadist według mnie przegrałeś przez ostatnie 3 sekundy - podobała mi się Twoja solóweczka, już miałem głosować na Ciebie, ale moment kulminacyjny nie może być aż tak nudny, ewidentnie brakło pomysłu na samiuśki koniec. Pozdrawiam i powodzenia! A @pankos jak zawsze świetnie, chociaż mam bardzo ambiwalentny stosunek do brzmienia- w 95% bardzo dobre, ale momentami nieprzyjemne (np. okolice 0:17, końcowe wstępujace sweepy). Ale to już kwestia gustu.
  • Odpowiedz
@nienawidzeSofistow: Dzięki za konkretną uwagę :)
Muszę się zgodzić, że końcówka mnie trochę rozbiła... Nie miałem zupełnie pomysłu jak to szybko zakończyć żeby się w tych przepisowych ~35 sec zmieścić a nie zostawiać zawieszonego napięcia.
  • Odpowiedz