Aktywne Wpisy
dawidm999 +12
źródło: IMG_20250803_175026
Pobierz
Farezowsky +324
co to ku*wa ma byc
#mecz
#mecz
źródło: Zrzut ekranu 2025-08-14 220330
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: IMG_20250803_175026
Pobierz
źródło: Zrzut ekranu 2025-08-14 220330
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Normalny czlowiek ma w dupie to i kupuje nowy smartfon, gdy albo stary sie zepsul albo potrzebuje faktycznie lepszy sprzet, a nie po to zeby przegladac instagrama.
#apple #iphone #smartfon #biznes #pieniadze #wykop
Inna sprawa, że jedni wolą oszczędzać a drudzy wydawać swoje pieniądze na jakieś własne przyjemności. Nie ma w tym mimo wszystko nic złego.
@SzalonyFanMalysza: Pewnie taki sam jak procent właścicieli, którzy z tego powodu wymienią telefon.
Konsumpcjonizm postępuje i jest napędzany coraz bardziej przemyślanym marketingiem. I to na prawdę nie dotyczy wyłącznie smartfonów. Ludzie kupują mnóstwo zbyt drogich rzeczy, których de facto nie potrzebują. Pierwszy z brzegu przykład, jaki mi się
Po 3 latach za 700zl :D Np mój Pixel 2XL zmiata fotograficznie wiele dzisiejszych telefonów a wydajnościowo średnia i niska półkę.
Jednak YT, Spotify, chrome i wykop z messengerem dzialaja. Po co mi 865 jak wszystko płynnie chodzi ?
Jedyne co by mnie skłoniło do zmiany na kolejnego flagowca (używkę kilkuletnia xd ) jeszcze lepszy aparat , ekran 120Hz.
Osiągnęliśmy telefony 8/10 w skali