Aktywne Wpisy

adisoniusz +495
Wiem że na wykopie panuje antypieskowa narracja, ale musze sie czymś podzielic. Ostatnio mam w życiu sporo stresów i przygnebienia zwiazanych z remontem i wykańczaniem mieszkania na czym sie kompletnie nie znam, co mnie troche dobija bo uważam że powinienem jednak umiec takie rzeczy. Dodatkowo różowa dociska presje swoimi pomysłami których nie umiem realizować albo robie powoli. I w chwilach szarych myśli mam zawsze tego gluta do którego moge sie przytulić, cieszy
źródło: temp_file7451926763422233535
Pobierz
wy_elementy_jedne +251
źródło: IMG_9153(1)
Pobierz

I wołam jeszcze według zmarłej mirkolisty Sprawdzamy jak jest
__
#prawo #prawodoinformacji #niebojsiepytania #ciagniemywladzezajezyk #watchdogpolska #prawodoinformacji #grywalizacja #sprawdzamyjakjest
@Watchdog_Polska: To taka nadzieja, dotycząca urzędów, kiedykolwiek była? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Podziel się ze mną tym optymizmem!
1) wniosek o prawko złożony online, niestety przez problemy techniczne na stronie (wielokrotnie wywalanie lub kompresowanie załącznika) zdjęcie nie przeszlo i musialam osobiście dowieźć papierowe. Jak dowiozłam nie musialam stac w kolejce, tylko od razu podeszłam do babeczki i załatwiłam sprawę w 2 minuty. Po otrzymaniu smsa, ze prawko jest do odbioru musialam się zarejestrować na wizytę online przez
Dramat ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Ślub wzięty na początku sierpnia, wniosek o odpis aktu stanu cywilnego wystawiony przez EPUAP dnia 13 sierpnia. UPO otrzymane, pismo do dzisiaj się nie pojawiło, tak samo zero kontaktu ze strony urzędu. Musiałam odbierać osobiście w urzędzie, co z racji braku terminów, udało mi się zrobić dopiero we wrześniu.
Prawo jazdy - zaznaczyłam opcję wysłania pocztą, na miejscu usłyszałam, że podczas
Komentarz usunięty przez autora
15 min wytrzymałem patrzeć jak moknie z cieplutkiego samochodu i w końcu jak p---------m parę razy pięścią w szybę to Pani z dowodem się ukazała, oburzona.
Niekompetentni urzędnicy zakazali handlu na targowisku (jednym z dwóch), bo pomylili się myśląc, że targi i targowisko to to samo. Po nagłośnieniu sytuacji w mediach przywrócili możliwość handlu.
Przez pandemię mają miejsca awarie oświetlenia na głównych arteriach miasta (raz się zdarzyło na drodze krajowej