@FAZZY_bez_humoru: Skala na stronie sklepu jest opisana jako 75mm, przeliczając to na coś bardziej standardowego to coś w stylu ~1/24 Vallejo Metal Color Steel jako baza, zenithal highligh VMC Silver, wash z Nuln Oil, highlight drybrushem; stal na kolczugę srebro na płytę.
@A-10_Warthog: Stąd. Sklep warty polecenia oprócz tego, że standardowa poczta strasznie wolna. Sama paczka z Petersburga do Warszawy szła ponad 3 tygodnie.
@ConanLibrarian: W sumie też się zastanawiałem jak poprawnie sformułować zdanie, chciałem dać "z zamkniętą przyłbicą" ale coś mi nie pasowało patrząc na przyłbicę jako tylko tą ruchomą część. Teraz to ma więcej sensu
@Bonwerkz: z punktu widzenia tego w jaki sposób od strony technicznej wyświetlane są pancerze w grze byłby to dosyć duży nakład pracy i potencjalnie mógłby nieść za sobą ryzyko błędów i nie dziwię się że twórcy oryginalnej gry sobie darowali, ale myślę że fanowska modyfikacja byłaby w stanie (znając życie przy nakładzie pracy prawdopodobnie nieproporcjonalnym do efektu) dodać coś takiego. Tak na szybko pomysł który mi przychodzi do głowy to:
#modelarstwo #gothic
Więc na każdym wygląda z przyłbicą.
Komentarz usunięty przez moderatora
Ale za to nabrało (wtedy) sensu powiedzenie: z otwartą przyłbicą. :-)))
Vallejo Metal Color Steel jako baza, zenithal highligh VMC Silver, wash z Nuln Oil, highlight drybrushem; stal na kolczugę srebro na płytę.
Sklep warty polecenia oprócz tego, że standardowa poczta strasznie wolna. Sama paczka z Petersburga do Warszawy szła ponad 3 tygodnie.
@Vladimis: szkoda, że w grze twórcy nie dodali możliwości zamknięcia przyłbicy np. podczas walki. Mały szczegół ale fajny