Aktywne Wpisy
Lewusx +91
Dużo pytań o to czy da się kupić spodnie na takie uda?
Da się.
Pytania czy jest powodzenie u kobiet?
Jest.
Czy wyglądam jak monstrum na codzień?
Chyba nie.
Da się.
Pytania czy jest powodzenie u kobiet?
Jest.
Czy wyglądam jak monstrum na codzień?
Chyba nie.
Czy kulturystyka to kalectwo?
- Tak. 36.1% (472)
- Tak i to jak. 63.9% (836)
EnzoMolinari +23
Nowa funkcjonalność w Volkswagenie. Powinni wprowadzić to od razu seryjnie do wszystkich aut wszytkich producentów. I tak nie może wydarzyć się nic gorszego niż jeździec bez głowy na autostradzie.
#samochody #motoryzacja #ciekawostki
#samochody #motoryzacja #ciekawostki
do tego ta pogoda
moj rekord w jednej pracy to rok a mam 26 lvl
k---a jak ja wam zazdroszcze ze jestescie ogarnieci, zdyscyplinowani i zaradni zyciowo
pracujecie w jednej firmie, jestescie wyspecjalizowani w fachu, wynajmujece pokoj/mieszkanie i ogarniacie to zycie
#przegryw #depresja #praca #pracbaza #zalesie
i gowno prawda, mylilem sie. niby mam teraz konkretniejsza prace w konkretniejszej branzy i firmie i mam dokladnie to samo podejscie jak wtedy gdy pracowalem w gownorobotach... :/ pewnie nawet jakbym
Komentarz usunięty przez autora
@ChelseaDagger: nie ma co obwiniać swojej z------j głowy. Widocznie niewolniczy system 5x8h, 20 dni urlopu w roku i tak do emerytury, nie jest Ci pisany. Też tak mam, też ciężko mi w danym miejscu wytrzymać dłużej niż
Ale otworzyles mi troche oczy z tym "liczeniem wyroku". To wcale nie jest taki glupi
W każdym razie starałem się ustawić tak, żeby zawsze mieć jakiś dochód (np. bezrobocie, ale jak wiadomo, musisz spełnić szereg warunków, żeby dostać zasiłek, najlepiej, jak umowa sama wygasa). To też nie tak, że zdarza mi się