Aktywne Wpisy
![Mrbimbek](https://wykop.pl/cdn/c3397992/Mrbimbek_4YnaLuhVpb,q60.jpg)
Mrbimbek +1225
Dwa lata temu pomagałem uchodźcom z Ukrainy którzy z jedną walizką uciekali przed wojną, była w tym rodzina z którą kontakt miałem chwilę dłużej, trzy dziewczyny z matką i dwójka dzieci, pomagałem im szukać pracy, tłumaczyć dokumenty, pomagałem w urzędach. Jedna z dziewczyn dziś się odezwała, wrócili na Ukrainę a kilka dni temu urodziła syna, przez to jak im pomogłem w najcięższym dla nich czasie nazwała syna moim imieniem, taka drobnostka a
Kurde zakładam działalność, ale nie mam pomysłu na nazwę. Pomyślałem, że może szanowne grono Mirków i mirabelek coś pomoże wymyślić. Zobowiązuję się do opłacenia dużej picki dla osoby, której pomysł wykorzystam.
O działalności: zajmuję się pracami na wysokości, zazwyczaj w dostępie linowym, czyli innymi słowy jestem alpinistą przemysłowym. Usługi, które świadczę, to: Mycie, malowanie dachów, oraz elewacji, wycinka, montaże konstrukcji i reklam, antykorozja, prace dekarskie (rynny, naprawa poszycia dachu, obróbki blacharskie, uszczelnienia
O działalności: zajmuję się pracami na wysokości, zazwyczaj w dostępie linowym, czyli innymi słowy jestem alpinistą przemysłowym. Usługi, które świadczę, to: Mycie, malowanie dachów, oraz elewacji, wycinka, montaże konstrukcji i reklam, antykorozja, prace dekarskie (rynny, naprawa poszycia dachu, obróbki blacharskie, uszczelnienia
Fuuuuuuu, jak ja nienawidzę tego polactwa.
Darujcie sobie wykopki komentarze, że pewnie mam kija w dupie i inne tego typu uwagi, ja tylko piszę co myślę XD
#wesele #polska #polak #gownowpis ##!$%@?
źródło: comment_16021837309LDepiBuXATtXKUfi4SyL4.jpg
Pobierz@jebola: a wiesz, że to jest w kwestii pary młodej? Wodzirej zawsze pyta czy zabawy mają być stonowane czy #!$%@?. Więc musisz się obracać w bardzo #!$%@? towarzystwie, nie ma sensu wrzucać wszystkich do jednego wora
Od polskich wesel lepsze są brytolskie wieczory kawalerskie
nie, epitetami którymi się określiłaś są za to, że wrzucasz wszystkie wesela do jednego wora. Pójdź na normalne wesele to nie będzie problemu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ja też nie lubie wesel, ale nie wyżywam się z tego powodu na rodakach, ani na żadnych innych narodowościach.
@jebola: ale czemu Cię boli dupa za to xD nie lubisz to nie chodzisz
"Wesele" Stanisław Wyspiański