Wpis z mikrobloga

• 708
#!$%@? polskie wesela to jest jakiś #!$%@? żart XDDDDD te polackie mordy, p0lki w komunijnych lokach, tandetnych sukienkach, rajstopach w kolorze cielistym i wymalowane jak ruskie baby z bazaru. Żenujące zabawy dla bydła, każde związane z ruchańskiem (hehe Grażyna patrz sEkS haha benisa w baginę wkładajo) i wieśniackie disco polo. I do tego 50 tys. kredytu żeby ten kicz zorganizować XDD
Fuuuuuuu, jak ja nienawidzę tego polactwa.
Darujcie sobie wykopki komentarze, że pewnie mam kija w dupie i inne tego typu uwagi, ja tylko piszę co myślę XD
#wesele #polska #polak #gownowpis ##!$%@?
jebola - #!$%@? polskie wesela to jest jakiś #!$%@? żart XDDDDD te polackie mordy, p0...

źródło: comment_16021837309LDepiBuXATtXKUfi4SyL4.jpg

Pobierz
  • 128
  • Odpowiedz
@jebola: uważam tak samo, nigdy się dobrze na takich imprezach nie bawiłem, bo to dla mnie żenada najwyższych lotów. Nie bawią mnie te tańce do kiczowatej muzy, albo jakieś ciuchcie czy kaczuszki....dorośli ludzie tańczą kaczuszki, hehe ale zabawa! Albo właśnie te podtekstowe zabawy, cycki, dupa i seksy. Masakra jakaś. Te sztuczne usmiechy, że niby tak fajnie się bawimy wszyscy, no po #!$%@?....ja mam ochotę wyjść zawsze po godzinie z takiej imprezy.
  • Odpowiedz
Żenujące zabawy dla bydła, każde związane z ruchańskiem (hehe Grażyna patrz sEkS haha benisa w baginę wkładajo)

@jebola: a wiesz, że to jest w kwestii pary młodej? Wodzirej zawsze pyta czy zabawy mają być stonowane czy #!$%@?. Więc musisz się obracać w bardzo #!$%@? towarzystwie, nie ma sensu wrzucać wszystkich do jednego wora
  • Odpowiedz
  • 0
@jebola przecież to na jakich weselach bywasz świadczy o środowisku w którym się obracasz xD są normalne wesela, jednak widać normalni ludzie Cię nie zapraszają ( )
  • Odpowiedz
@jebola: > czy to, że ktoś uważa coś za #!$%@?, kiczowate i żenujące oznacza, że jest #!$%@?ą, zjebem i przegrywem?

nie, epitetami którymi się określiłaś są za to, że wrzucasz wszystkie wesela do jednego wora. Pójdź na normalne wesele to nie będzie problemu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 0
Jak tak można, prości ludzie z prostymi zmartwieniami, często pracują na więcej niż etat albo oprócz etaty ogarniają dom na wsi czy działkę, nie mający czasu na odpoczynek, chcą się dobrze bawić na weselu nie martwiąc się czy jakiś płatek śniegu się obrazi
  • Odpowiedz
@jebola: a ja tam lubię polskie wesela w rytmie disco polo - bez spiny, ludzie się bawią. Oglądałam kilka takich wesel bez zabaw i "na poziomie" i tego typu imprezy wydają mi się strasznie drętwe i nudne. Każdy się uśmiecha i myśli, żeby wyjść do domu jak najszybciej. Ogólnie nie chodzę na wesela prawie, ale gdybym miała wybierać na jakie iść to wolałabym takie "przaśne".
  • Odpowiedz
Jedyne słuszne przyjęcie weselne to wieczorowa gala black tie przy rytmach jazzu, ale nie oszukujmy się, może 1 promil ludzi w Polsce ma na tyle klasy, i znajomych z klasą, aby coś takiego zorganizować. Wszyscy co się oburzają w komentarzach to jest mam wrażenie ten typ człowieka, co się nie może doczekać tych prostackich imprez, człowiek-melanż w najgorszym tego słowa znaczeniu, bo HEHE #!$%@? SIE, RUCHANIE, SEGZ GHEEEEe, Pjoter śpiewaj goszka wutka
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@jebola: Byłam ostatnio na weselu znajomego. Oprócz tego, że było mega głośno i bolała mnie głowa to super potraktowali mnie i 3 innych sportowców, bo mieliśmy MNÓSTWO rzeczy do wyboru.
  • Odpowiedz