Aktywne Wpisy

wykopranger +47
Ktoś może wytłumaczyć o co tu chodzi,bo pierwszy raz co takiego widzę xD
Chyba trafiłem na osiedle dla ludzi niepelnosprawnych... Nawet nie widziałem że takie istnieją xD Po co tyle tych miejsc dla niepelnosprawnych? W kom druga fotka
#nieruchomosci #patodeweloperka #pytanie
Chyba trafiłem na osiedle dla ludzi niepelnosprawnych... Nawet nie widziałem że takie istnieją xD Po co tyle tych miejsc dla niepelnosprawnych? W kom druga fotka
#nieruchomosci #patodeweloperka #pytanie
źródło: temp_file1454807523736684152
Pobierz
BasTajpan +416
Kilka lat temu mireczek @Dzejbok wstawił swoją tapetę z miodowych lat. Tak mnie ona oczarowała, ze obiecałem sobie skopiować ją od niego jak tylko będę miał dwa monitory. I oto ona ( ͡° ͜ʖ ͡°) #seriale #miodowelata #heheszki #humorobrazkowy
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

ludzie, sami sie prosicie o strate pieniedzy, firma wyceniana na 35mld zlotych, a jedyne co ma w zanadrzu to gra komputerowa i sklep z grami
@DiorSauvage: to akurat marny argument, to jak powiedzieć, że Facebook ma w zanadrzu tylko portal społecznościowy
@MaxVerstapen: no ma sie tak, ze musieli by jej w opor sprzedac zeby chociaz troche zblizyc sie do takiego capu
@DiorSauvage: przeciez na koniec dnia liczą się zyski, co za różnica skąd brane. Kurs jest napompowany, tu nie ma wątpliwości, ale co ma do tego fakt, że firma produkuje gry. Binzes jak każdy inny.
@crazy_drummero: no to jest pewne.
@crazy_drummero: przy takich biznesach ten wskaźnik jest bezużyteczny
@crazy_drummero: no to byłby już wałek ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Z mojego punktu widzenia najwazniejsza informację niesie wycena liczona DCFem.
C/WK zakłada, że wartość księgowa aktywów odzwierciedla ich wartość rynkową (lepiej czy gorzej, zależy jak przedsiębiostwo dobrało stawki amortyzacji), czy
źródło: comment_1602066483bpPj5c2hLthIKjYOLzNKoA.jpg
Pobierz