Wpis z mikrobloga

@somskia: @Ytarka: Ok, to ja zostawię swoje zdanie: wzorki jak wzorki, ale mnie tatuaże źle się kojarzą, a i uważam, że na ludzkim ciele wzorki źle wyglądają.

Problem jest taki, że spotykam się z agresywną reakcją, gdy się pytam o czyiś tatuaż, jego znaczenie czy coś albo gdy zapytany o zdanie odpowiadam jak wyżej.
  • Odpowiedz
@push3k-pro: no i to już brzmi trochę inaczej. A nie porównywanie malarzy, których nikt od przygłupów nie wyzywa, bo malują XD
Nie wiem czemu spotykasz się z agresją, może Twoje pytania o znaczenie, są już wyraźnie nacechowane sarkazmem? Wystarczy powiedzieć "nie lubię tatuaży, nie podobają mi się" Ale niektórzy muszą podkreślić, jak bardzo są ponad to i ich czyste od tuszu ciało aż płonie, by nazwać kogoś ćwierćmózgiem, bo podoba
  • Odpowiedz
@push3k-pro: I jak się ta agresja objawia? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Nazywają Cię podludziem, czystopisem, kryminalistą z niedorozwojem boś się nie wydziarał?

Po prostu zaczijmy od siebie, każdy ma inny gust a o nich ciężko dyskutować.
  • Odpowiedz
@Ytarka:

I jak się ta agresja objawia? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Nazywają Cię podludziem, czystopisem, kryminalistą z niedorozwojem boś się nie wydziarał?

Nie raczej coś o ciemnogrodzie, zaścianku albo - wyróżnię coś co napisał @powaznyczlowiek:

zwykła zawiść i chęć zepsucia komuś dnia, a przy okazji dowartościowania się jakim to nie jest się "lepszym i rozsądniejszym"
  • Odpowiedz