@Chudy_: @MruncleSony: @wysocki: podmieniłem APK na nowe - sprawdźcie proszę logowanie. Co prawda skomplikowało mi to inną rzecz, ale to sobie jutro jakoś obejdę ;-)
@maciejkiner Sprawdziłem na Samsung Galaxy S z JB i logowanie działa normalnie. To chyba Android 4.1.1. Ale wygodniejsza jest apka od Damiana i ładniejsza. Podobno na dniach ma też wyjść nowa Wykoparka. Dobrze że jest taki wybór. Ja co kilka dni testuję inną.
Tak na marginesie a propos zmian związanych z plusami w komentarzach - chyba dobrze się przyjęły mimo tych wszystkich lamenów, że to koniec wykopu ;)
Czy w czasach okazyjnych promocji, gdzie gry z najlepszej półki na takim steamie złapiesz za mniej niż stówkę albo istnienia platform pokroju Eneba albo G2a, łby szczycą się, że piracą gry?
Co poprawiłem:
- oznaczenie płci w dyskusjach nie powinno się już psuć
- obsługa linków do tagów
- poprawienie obsługi widoków w profilu (wcześniej mogły...hmm... nie działać)
- cofanie się w czasie na mikroblogu/moim wykopie
- dołożony share we wpisie
- dołożone do schowka które kopiuje do schowka (a jakże by inaczej ;) ) adres wpisu lub znaleziska
- wyświetlanie list ulubionych (powielanie się listy Wszystkie)
- kilka zmian w bebechach, które bezpośrednio nie powinny wpłynąć na nic choć jak znam życie to popsują wszystko :-)
Czego nie ruszałem:
- wygląd (poza zwiększeniem obszaru klikalnego na belce)
- kursywa <-> pogrubienie (bo nie będę za dziadów z googla naprawiał ;) )
- plusy na mikroblogu (bo API ich jeszcze nie ma)
Traktujcie to jako bete i piszcie uwagi :-)
#android #wykop #changelog
//edit:
UWAGA chodzą słuchy, że na Android > 4 nie można się zalogować - czy ktoś z < 4 potwierdza ten problem?
@albercikk: tez 4.x?
//edit: to fajnie :>
EDIT trzeba wyłączyć ją task killerem i działa normalnie, ale jak wchodzę na wykopalisko to nie mogę wejść na główną.
Komentarz usunięty przez autora
Tak na marginesie a propos zmian związanych z plusami w komentarzach - chyba dobrze się przyjęły mimo tych wszystkich lamenów, że to koniec wykopu ;)