maciejkiner maciejkiner 27.09.2012, 20:42:40 4 + Tak jak wczoraj obiecałem wrzucam do testów APK z wersją 3.1.0 Androidowego klienta do wykopu.Co poprawiłem:- oznaczenie płci w dyskusjach nie powinno się już psuć- obsługa linków do tagów- poprawienie obsługi widoków w profilu (wcześniej mogły...hmm... nie działać)- cofanie się w czasie na mikroblogu/moim wykopie- dołożony share we wpisie- dołożone do schowka które kopiuje do schowka (a jakże by inaczej ;) ) adres wpisu lub znaleziska- wyświetlanie list ulubionych (powielanie się listy Wszystkie)- kilka zmian w bebechach, które bezpośrednio nie powinny wpłynąć na nic choć jak znam życie to popsują wszystko :-)Czego nie ruszałem:- wygląd (poza zwiększeniem obszaru klikalnego na belce)- kursywa <-> pogrubienie (bo nie będę za dziadów z googla naprawiał ;) )- plusy na mikroblogu (bo API ich jeszcze nie ma)Traktujcie to jako bete i piszcie uwagi :-)#android #wykop #changelog//edit:UWAGA chodzą słuchy, że na Android > 4 nie można się zalogować - czy ktoś z < 4 potwierdza ten problem?
zurawinowa zurawinowa 27.09.2012, 20:43:57 1 + @maciejkiner: Jak mam o zainstalować? Wejść w link z tele? :<
maciejkiner maciejkiner 27.09.2012, 20:44:22 0 + @zurawinowa: tak i pobrać z niego APK - może wymagać wcześniejszego wywalenia starej wersji.
kamdz kamdz 27.09.2012, 20:45:26 3 + @maciejkiner: pogrubienie (bo nie będę za dziadów z googla naprawiał ;) )#maciej (bo nie będę za dziadów z wykopu naprawiał ;( )
Chudy_ Chudy_ 27.09.2012, 20:46:13 0 + @maciejkiner: tak źeś poprawił, że mi logowanie nie działa... SGS
kicioch kicioch 27.09.2012, 20:46:24 0 + kilka zmian w bebechach, które bezpośrednio nie powinny wpłynąć na nic choć jak znam życie to popsują wszystko :-)pesymista :P
kkb1 kkb1 27.09.2012, 20:49:00 0 + @maciejkiner: eh zapomniałem zgłosić, żeby dorzucić kiedyś wersją nocną do tej apki :D
Chudy_ Chudy_ 27.09.2012, 20:49:22 0 + @maciejkiner: nie, jest kluczyk, po tapnięciu jest login i hasło zapamiętane, ale nie loguje się. Nic się nie dzieje.
maciejkiner maciejkiner 27.09.2012, 20:51:07 0 + @kkb1: z tego co widzę nie zwija się formularz, ale avatar się pojawił czyli zalogowało - też tak masz?
Chudy_ Chudy_ 27.09.2012, 20:51:34 0 + @kkb1: nie, wtedy bym wiedział, że zalogowało. @maciejkiner: wyczyściłem dane aplikacji, dalej to samo. Android 4.0.4.
kkb1 kkb1 27.09.2012, 20:51:36 0 + @maciejkiner: Tak, ale po przejściu w dowolne znalezisko już jest ok
w.....i konto usunięte 27.09.2012, 20:54:34 via Android 0 + @maciejkiner: zainstalowałem starą wersję :>
a.....k konto usunięte 27.09.2012, 20:56:04 0 + @maciejkiner: także nie mogę się zalogować, nic się nie dzieje. Nie widzę płci. :<
Co poprawiłem:
- oznaczenie płci w dyskusjach nie powinno się już psuć
- obsługa linków do tagów
- poprawienie obsługi widoków w profilu (wcześniej mogły...hmm... nie działać)
- cofanie się w czasie na mikroblogu/moim wykopie
- dołożony share we wpisie
- dołożone do schowka które kopiuje do schowka (a jakże by inaczej ;) ) adres wpisu lub znaleziska
- wyświetlanie list ulubionych (powielanie się listy Wszystkie)
- kilka zmian w bebechach, które bezpośrednio nie powinny wpłynąć na nic choć jak znam życie to popsują wszystko :-)
Czego nie ruszałem:
- wygląd (poza zwiększeniem obszaru klikalnego na belce)
- kursywa <-> pogrubienie (bo nie będę za dziadów z googla naprawiał ;) )
- plusy na mikroblogu (bo API ich jeszcze nie ma)
Traktujcie to jako bete i piszcie uwagi :-)
#android #wykop #changelog
//edit:
UWAGA chodzą słuchy, że na Android > 4 nie można się zalogować - czy ktoś z < 4 potwierdza ten problem?
#maciej (bo nie będę za dziadów z wykopu naprawiał ;( )
pesymista :P