@Andy_Rosenbaum: @Yuuko: Daleko mi do statystycznego wykopka, ale wszystkie różowe z takim kolczykiem szły od razu w moim przypadku do "odstrzału".
Niech mi jeszcze któraś mądra różowa wytłumaczy po co sobie kobiety robią też kolczyki w sutkach, albo w miejscach intymnych. Przecież tego i tak w zasadzie "mało" kto widzi. Pełni to jakąś magiczną dodatkową funkcję ? Przecież na logikę, to można sobie tylko krzywdę zrobić ¯\_(ツ)_/¯
#rozowepaski #niebieskiepaski #logikarozowychpaskow #tinder #przegryw #blackpill
źródło: comment_1601979662Ef03uwt1GAd5ml4ZNrUqBH.jpg
Pobierz- coś się nie podoba wykopkowi
- nie może się podobać komukolwiek
@incydent_kakaowy akurat na was chłopcy żadna nie spojrzy więc izi xD
Komentarz usunięty przez autora
@Andy_Rosenbaum: Zdziwił mnie dobór tagów, ale w sumie racja, głównie przegrywy i blackpillowi frustraci czepiają się wyglądu innych ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Podejrzewam, że takie dziewczyny i tak mają w tyłku Twoją normicką opinie i wolą atencje od alternatywnych chadów.
Niech mi jeszcze któraś mądra różowa wytłumaczy po co sobie kobiety robią też kolczyki w sutkach, albo w miejscach intymnych. Przecież tego i tak w zasadzie "mało" kto widzi. Pełni to jakąś magiczną dodatkową funkcję ? Przecież na logikę, to można sobie tylko krzywdę zrobić ¯\_(ツ)_/¯