Aktywne Wpisy

roberto07 +149
No to 5 lat po operacji mam nawrót dyskopati l5s1 i pewnie czeka mnie ponowna operacja.
W niedziele po południu zostałem zabrany z ulicy na sor(mieszkam w Danii) w karetce stwierdzili ze nic nie zagraża zdrowiu wiec poczułem lekka ulgę.
Wczoraj z wyciszonymi objawami wróciłem do domu i dzisaj rano idę do lekarza rodzinnego. Pewnie po skierowanie na MRI(scanning) i morfinę.
Teraz leżę od 12 w nocy na podłodzew salonie, żona i dzieci śpią na
W niedziele po południu zostałem zabrany z ulicy na sor(mieszkam w Danii) w karetce stwierdzili ze nic nie zagraża zdrowiu wiec poczułem lekka ulgę.
Wczoraj z wyciszonymi objawami wróciłem do domu i dzisaj rano idę do lekarza rodzinnego. Pewnie po skierowanie na MRI(scanning) i morfinę.
Teraz leżę od 12 w nocy na podłodzew salonie, żona i dzieci śpią na
źródło: image
Pobierz
ciekawskie_jajo +211
źródło: 1000010602
Pobierz

Mimo więc nadmiernego nieco zróżnicowania trudności pytań Star Wars Quiz to produkcja, którą śmiało może kupić każdy, nawet umiarkowany fan Gwiezdnych wojen. Nada się i do szybkiej rozgrywki na imprezie, i spędzania długich wieczorów w gronie zapalonych nerdów, a na dodatek ma poręczną i ładną formę. Biorąc pod uwagę nadchodzące święta i premierę IX części, może być to też ciekawy prezent pod choinkę.
Recenzja gry Star Wars Quiz
#grybezpradu #grykarciane #starwars #gwiezdnewojny #nerdheim
źródło: comment_1601710605dsew7LaBSUL6S7nKccdgoz.jpg
Pobierz