Aktywne Wpisy
BarkaMleczna +91
Dlaczego coś tak ekstremalnego jak pełny rękaw tatuaży jest ostatnio tak powszechne?
Niezależnie od tego, kto co myśli o tatuażach, zrobienie sobie dalej ręki (albo obu) to jest ekstremalna modyfikacja ciała i wyglądu. A tymczasem mam wrażenie, że wśród Gen Z, ogromne tatuaże to coś tak normalnego jak kiedyś przekłute uszy. Zauważyłam to tego lata, kiedy jeździłam po różnych miejscach i widziałam bardzo dużo bardzo młodych ludzi tak "naznaczonych". Rzuca się to
Niezależnie od tego, kto co myśli o tatuażach, zrobienie sobie dalej ręki (albo obu) to jest ekstremalna modyfikacja ciała i wyglądu. A tymczasem mam wrażenie, że wśród Gen Z, ogromne tatuaże to coś tak normalnego jak kiedyś przekłute uszy. Zauważyłam to tego lata, kiedy jeździłam po różnych miejscach i widziałam bardzo dużo bardzo młodych ludzi tak "naznaczonych". Rzuca się to

Mircy, przychodzę do was z prośba.
Znajomy jest na etapie otwierania gabinetu stomatologicznego i szuka nazwy. Chciałby uniknąć nazw szablonowych typu dentologia itd. Celuje w nazwy nietypowe ale związane z branżą. Padł np. pomysł "Biała Szuflada" *szuflada potocznie to proteza), niestety nazwa już jest zajęta.
W związku z tym liczę na wszą kreatywność i chęć pomocy.
#kiciochpyta #pytanie #dzialalnoscgospodarcza #januszebiznesu
Znajomy jest na etapie otwierania gabinetu stomatologicznego i szuka nazwy. Chciałby uniknąć nazw szablonowych typu dentologia itd. Celuje w nazwy nietypowe ale związane z branżą. Padł np. pomysł "Biała Szuflada" *szuflada potocznie to proteza), niestety nazwa już jest zajęta.
W związku z tym liczę na wszą kreatywność i chęć pomocy.
#kiciochpyta #pytanie #dzialalnoscgospodarcza #januszebiznesu

Czyli sklep x-kom zbiera zamówienia na karty RTX jednocześnie nie mając nawet jednej dostawy wynegocjowanej. Także odradzam każdemu tutaj próby zamawiania w tym sklepie. Dodatkowo bezczelnie wprowadzają w błąd na stronie podając informację że "dostawa wkrótce" pomimo że nie mają nic potwierdzone z producentem.
#nvidia #rtx #xkom #pcmasterrace #oszukujo
źródło: comment_16016305391ynVciASTOUqCVa6zhoykF.jpg
PobierzProblem w tym, że to nie jest preorder. Preordery zostały zakazane przez nvidie i żaden sklep nie przyjmował takich zamówień (Dla przypomnienia preorder, to zamówienie produktu przed datą jego premiery, czyli przed 17 września)
To co odwala XKOM to zbieranie backorderów, na produkt, którego:
-Nie mają obecnie
źródło: comment_1601644809UOPMbCPp24eRynVpuzWaST.jpg
PobierzTym bardziej, że przecieki mówią wyraźnie, że RTX3080 wcale nie będzie lepszą kartą tej jesieni...
Komentarz usunięty przez autora
Są to informacje wynikające z moich (i nie tylko) konwersacji z przedstawicielami, których nie mam zamiaru bezpośrednio udostępniać, ze względu na poufność konwersacji prywatnych (z uwagi, że tak bardzo czepiasz się "kodeksów i paragrafów" to jesteś pewnie tego świadomy).
źródło: comment_1601645970IDQMzrm97bcbJTLKuFk4YN.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@hfast: xDD
źródło: comment_1601646896euS9Uf4BIkTTrNnCyImXDI.jpg
Pobierz@grzsci: Gdyby tak było, miałbym tylko jedną szansę na kupno w rozsądnym czasie tej karty, a mianowicie musiałbym napisać bota który automatycznie dokonałby zakupu w momencie pojawienia się produktu na stronie. 90% ludzi nie potrafi czegoś takiego zrobić, więc i tak byłbym w uprzywilejowanej pozycji, ale dalej pozostałe 10% by mnie mogło wyprzedzić. Nagminne byłyby chore sytuacje jak było