Aktywne Wpisy
mirko_anonim +18
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mirki,
jaki jest Wasz stan finansów / oszczędności / inwestycji / zobowiązań? Gdybyście stracili źródło utrzymania w tym momencie, ile jesteście w stanie przeżyć bez problemu?
Mam 28 lat i wygląda to u mnie tak:
Mirki,
jaki jest Wasz stan finansów / oszczędności / inwestycji / zobowiązań? Gdybyście stracili źródło utrzymania w tym momencie, ile jesteście w stanie przeżyć bez problemu?
Mam 28 lat i wygląda to u mnie tak:
olito +210
Baba źle zaparkowała i na prośbę o przestawienie samochodu tak, żeby dla innych też było miejsce, obraża knajpę w internecie. ( ͡º ͜ʖ͡º) #logikarozowychpaskow #parkowanie #hajnowka #bialowieza
Jak przewieźć kibel gównem xD Raz że mustang z hakiem to już ciekawostka, a w takim wydaniu to aż zawróciłem za nim żeby mu fote cyknąć.
D--a piecze, bo nie masz Mustanga?
Ten skuter może ważyć maksymalnie 100 kg. Ładowność Mustanga wynosi pewnie około 400 kg. Na haku już nie wspomnę.
Jak zapakujesz cały bagażnik na wakacje ciężkimi rzeczami to zawias dostaje po dupie? Jest to normalne użytkowanie.
@Messix: Fajne są :)
@slane: bo to śmieć , nowy mustang ok, te pierwsze to śmietniki, takie e36 naszych czasów.
@DeadIy: jeszcze jak, piecze bo ostry kebab wjechał, takim śmietnikiem to bym za darmo nie chciał jeździć,elo.
@Negatyf: Czyli co, na taką platformę można śmiało wrzucić 400kg? Widzisz różnicę pomiędzy taką platformą wspierającą się na haku, a holowaniem przyczepy? Ważny jest nacisk pionowy na hak.