Wpis z mikrobloga

PROPOZYCJA 02.10.2020
Spotkanie: Raków - Wisła Płock
Bukmacher: ETOTO
Typ: gol gości
Kurs: 1.51

Więcej spotkań na grupie Facebooka:
https://www.facebook.com/groups/555577691603210/

Podoba Ci się typ, myślimy podobnie? Zostaw polubienie :)
Jeśli masz jakiekolwiek uwagi lub inne zdanie, śmiało pisz komentarz:

Powodzenia!
#bukmacherka #typybukmacherskie #pilkanozna #ekstraklasa #wislaplock
Luca199491 - PROPOZYCJA 02.10.2020
Spotkanie: Raków - Wisła Płock
Bukmacher: ETOTO
...

źródło: comment_160159239728nFdmWElOBQgDAA0C0Tbc.jpg

Pobierz
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@flumpy_bread: BTS zawsze będzie mniej prawdopodobny niż gol słabszej drużyny :) Gol Rakowa jest zapewne po kursie 1.12 - 1.20, charakterystyka propozycji to z reguły kursy od 1.50 - 2.00+, jeśli mogę wyciągnąć z jakiegoś meczu to 1.50, to nie utrudniam dodatkowo golami itp :)
  • Odpowiedz
@flumpy_bread: tak jak wspominałem, nie utrudniam typu dodatkowym zdarzeniem, jeśli kurs jest +1.50, a przykładów, gdzie słabsza drużyna strzela gola, a faworyt zawodzi - jest bardzo wiele :) Choćby mecz Górnik - Wisła Kraków, kursy były bardzo podobne, Górnik był pewniakiem do gola, z kursem 1.05, a to Wisła była dużo bliżej tego gola :) Nie wspominam już nawet o typach, z kursami 1.80 na gola drużyny X i 1.90
  • Odpowiedz
@Luca199491: oczywiscie, ze byloby to zaskoczenie, Rakow jest w formie a Plock bedzie walczyl o spadek, takie typowanie nie ma wiekszego sensu, bo zakladasz, ze Plock gola strzeli a Rakow niekoniecznie, co jest dopiero malo realne
  • Odpowiedz
@flumpy_bread: widzę w tym meczu potencjał na gola Wisły i gram gola Wisły, a gola Rakowa nie wykluczam, bez względu na to czy strzeliliby 1, 2 czy 5 goli, podaje najbezpieczniejszą opcję, która pokrywa się z moją koncepcją na mecz, gdyby ktoś mnie zapytał "a co myślisz o BTS?", to odpowiedziałbym, że też ma sens, jednak zawsze zalecam bezpieczniejszą opcje :-)
  • Odpowiedz
@flumpy_bread: Każdy ma swój mózg i każdy wie najlepiej co najwygodniej mu grać. Sam najczęściej gram kursy w okolicach 1.50 - 2.00 i nie narzekam. Natomiast nie dziwią mnie opinie takich ekspertów jak ty, którzy lubią od czasu do czasu skrytykować moje działania, szczególnie wtedy, gdy akurat jest typ czerwony, bo jak się trafia seria 5-10 zielonych, to jakoś tak niefortunnie nie jest to pozbawione sensu :-)
  • Odpowiedz