Wpis z mikrobloga

konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 45
Ale mi się trafiło jadę sobie #pkp #pesa #dart do Wrocławia i naprzeciwko siedzi super dziewczyna ( ͡º ͜ʖ͡º) Widać że nie normik bo plecak ma w kaczora Donalda i skarpetki w ananasy ze SpongeBoba no i ruda ( )

Nienawidzę jeździć pociągami ale dziś jest jakoś fajniej. Szkoda że jestem piwniczakiem i pewnie do niej nie zagadam ech przegrywa smutne życie

#podroze #pociagi
Pobierz g.....i - Ale mi się trafiło jadę sobie #pkp #pesa #dart do Wrocławia i naprzeciwko s...
źródło: comment_1601550763w3e6sUYrvlUwJ61LaDE4HC.jpg
  • 42
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 4
@niochland: ej dzieciaku milion razy tak robilem i zawsze się fajnie gadalo, śmiechu trochę bylo i zawsze wymiana numerów. Ty masz skrzywiony obraz ludzi, uważasz że każdemu się narzucasz. Gdybym zagadał i odczuł że nie ma ochoty z nikim/ze mną gadać, odpuściłbym i life moves on. Gdzie op ma zagadywać? Na zje.banym tinderze czy innym badoo? Puknij Ty się w głowę póki czas.

@Krupier: no z tego rykłem, trochę bym
@SweetStud: Stwierdził tylko najzwyczajniej w świecie, że to ładna dziewczyna jak wydaje mi się każdy mężczyzna w życiu przynajmniej raz zrobił, nie ślinił przecież do niej jakoś bardzo we wpisie, dodatkowo jak sam stwierdził nie jest aż tak #!$%@?, żeby robić przypadkowym laską zdjęcia za co + od godności.