Wpis z mikrobloga

No kochani- oto przedstawiam wam jeden z bardziej wymagających projektów ostnio zrealizowany na zamówienie Mireczka. 123 kamienie oczywscie diamenty. 1.23 ct łącznie + centralna princeska 0.7ct . Wszytko w białym złocie. Po prostu bogactwo! ;) Naprawdę spory nakład pracy z oprawa kamieni ale lubię wyzwania. Uorzedzam pytania o koszt - sporo ponad dwie średnie krajowe;) #bizuteria #rozowepaski #niebieskiepaski #bogactwo #polakicebulaki #zarobki #zareczyny #slub #zareczyny #oswiadczyny #jubilerstwo
darkinvaider - No kochani- oto przedstawiam wam jeden z bardziej wymagających projekt...

źródło: comment_1601549543Xe1QZu7hRPBHHjiLpkRWjB.jpg

Pobierz
  • 27
  • Odpowiedz
@darkinvaider: Przepiękny! Masz jakieś projekty złotych pierścionków z czerwonym kamieniem w stylu takich wielkich pierścieni jak nosiły nasze babki, ciotki itd? Takie wielkie, pełne przepychu. Ja nie noszę biżuterii innej niż złotej, a że mnie na nią nie stać, to mam tylko jeden złoty pierścionek. Ale jak już ma być, to u mnie na pełnej petardzie. W życiu noszę się skromnie, ale mam ogromną słabość do takich pierścieni ze złota z
  • Odpowiedz