Wpis z mikrobloga

Wlasnie obserwowałem jak loszka może 4/10 bawi się tinderem. 95% lewo, ok 2 profile na sekundę, 0 czytania. Trzymajta się tam na tym #tinder
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@adam_stk Rozumiem, że wiesz po co założyła tindera i że prawo zabrania kobietom 4/10 przesuwać profile w lewo i nic w tym wpisie nie jest Twoim założeniem z góry? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Fl3xy Nie wiem o co mu chodzi, bo nie napisał. Chodzi mi o sam fakt, że jakby co kogo obchodzi co ktoś robi ze swoim kontem na tinderze. Mniejsza, że nie rozumiem idei tego portalu, ale jakoś zawsze wychodzę z założenia, że niech sobie każdy rzepkę skrobie jak chce i nic nam do tego.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@Fl3xy
@MalaHelenka:

Tak czy inaczej, fakt jest taki że są i takie dziewczyny, sam widziałem na oczy jak jedna bardzo przeciętna prawie wszystkich przeciągała w lewo bo jak mowila "tacy brzydcy są" a to często normalne chlopaki byli.
  • Odpowiedz
@adam_stk: @MalaHelenka: to pokazuje że to co różowe piszą o tinderze na wypoku mija się z prawdą. Opis nie ma żadnego znaczenia, liczy się wypięta klata i kaloryfer na zdjęciu typu selfie w lustrze.
  • Odpowiedz