Wpis z mikrobloga

@PanAlbert: człowieku byłeś kiedyś prześladowany i doprowadzony do szału ? Ja pochodzę z rodziny gdzie na samym początku nie było kolorowo. Byłem szkalowany bo miałem tylko 2 bluzy jakie nosiłem na zmianę. W końcu nie wytrzymałem w 4 klasie podstawówki jak za***** jednemu dzieciakowi który brał w tym udział to zęby poszły na ziemie. Oczywiście próbowałem otrzymać pomoc wcześniej ale każdy z uśmiechem odpowiadał że oni tak tylko się bawią.
  • Odpowiedz
człowieku byłeś kiedyś prześladowany i doprowadzony do szału ? Ja pochodzę z rodziny gdzie na samym początku nie było kolorowo. Byłem szkalowany bo miałem tylko 2 bluzy jakie nosiłem na zmianę. W końcu nie wytrzymałem w 4 klasie podstawówki jak za***** jednemu dzieciakowi który brał w tym udział to zęby poszły na ziemie. Oczywiście próbowałem otrzymać pomoc wcześniej ale każdy z uśmiechem odpowiadał że oni tak tylko się bawią. Jak dostał jeden
  • Odpowiedz
@PanAlbert: ręce opadają. laska go gnębi on się broni. to kto tu ma problemy psychiczne? mówię, powinien jej jeszcze wypłacić plaskuna to by się może nauczyła, że posiadanie cipy to nie jest paszport na gnębienie ludzi
  • Odpowiedz
@PanAlbert: xD to społeczeństwo jest problemem w tej sytuacji i sposób akceptowania tego co się w około dzieje, ja rozumiem to i wiem że można było temu przeciwdziałać i nie pochwalam tego, tłumacze tylko baranowi co mogło kierować tym młodym człowiekiem. Tak baranem jesteś ty broniąc prześladowcę i tłumacząc że za grubo młody zadziałał, tak jak kiedyś mój wychowawca.
  • Odpowiedz
Tak baranem jesteś ty broniąc prześladowcę i tłumacząc że za grubo młody zadziałał, tak jak kiedyś mój wychowawca.

@domio111: Kolejny przykład z kim czasami można się niefortunnie spotkać. EOT.
  • Odpowiedz
Jeśli ktoś nie radzi sobie z emocjami, to jego miejsce jest za kratami, jak nadmiernie agresywnych zwierząt. Społeczeństwo nie ma obowiązku zastanawiać się za każdym razem, jakie emocje ma ten świr, czy można na niego spojrzeć czy już spuści w------l.

@PanAlbert: ja p------e xD z tym baranem jednak nie przesadziłem xD
  • Odpowiedz
Jeśli ktoś nie radzi sobie z emocjami, to jego miejsce jest za kratami, jak nadmiernie agresywnych zwierząt. Społeczeństwo nie ma obowiązku zastanawiać się za każdym razem, jakie emocje ma ten świr, czy można na niego spojrzeć czy już spuści w------l.

@johtypytyhyn: uważaj z takimi wypowiedziami bo tu takie argumenty latają xD
  • Odpowiedz
@domio111: No, ale ma racje co nie? Do paki z tym dzieciakiem. Co z tego, że jest gówniarzem, hormony działają, presja zewsząd na niego napiera? Do paki smarkacza i elo jak nie potrafi sobie radzić z emocjami.

Niektórzy są ograniczeni umysłowo i nie rozumieją, że dzieciaki nie miały dobrych wzorców, nie mają wsparcia, no ale co będziesz tłumaczył normikom, które nigdy gnębienia nie zaznały. Czy kucom które myślą, że strach
  • Odpowiedz