Aktywne Wpisy

mr_InCogito +323
Na wykopie ostatnio taki wylew, że się odechciewa tu wchodzić.
W ciągu ostatnich 2 tygodni liżą się po jajach następujące grupy: 1) detektywi „ruskich onuc” (w tym podgrupa linczująca dzikiego trenera), 2) antypsiarze, dla których każdy pies, którego widzą stanowi maszynę do zabijania, dlatego należy je zlikwidować (najlepiej wraz z właścicielami), 3) lewackie wysrywy wrzucające na PiS i prezydenta, 4) ból d--y na temat kanału zero i stanowskiego i doszukiwanie się w
W ciągu ostatnich 2 tygodni liżą się po jajach następujące grupy: 1) detektywi „ruskich onuc” (w tym podgrupa linczująca dzikiego trenera), 2) antypsiarze, dla których każdy pies, którego widzą stanowi maszynę do zabijania, dlatego należy je zlikwidować (najlepiej wraz z właścicielami), 3) lewackie wysrywy wrzucające na PiS i prezydenta, 4) ból d--y na temat kanału zero i stanowskiego i doszukiwanie się w

Za każdym razem pod tym memem musi się trafić jakiś cieć który wyskakuję z minimalną w tamtych latach, sęk w tym że w tamtych latach, czyli jak wchodziła strefa dobrych cen ok. 2006 to prawie nikt nie zarabiał minimalnej, to nie dzisiejsze czasy że jedna trzecia dyma na minimalnej, ewentualnie +200 zł. Minimalną w tamtych latach zarabiało ok. 7% społeczeństwa więc bez porównania.
Starajcie się zawsze porównywać do średniaków, albo wyżej, nie
Starajcie się zawsze porównywać do średniaków, albo wyżej, nie
źródło: 611daa53b2c66a5ae9462c678ac6b474049ccb59a94a3126e3510bc5a3b9e382
Pobierz

źródło: comment_1601441297YEa7BWJ3eZ9jbC1v7dQ6mD.jpg
Pobierz@ogrymajawarsty: faceci robią tak samo xd trafiłam na kilku co mówili że każdą lajkowali, żeby zobaczyć ile par wpadnie
@ogrymajawarsty: To proste
Dodatkowo podbija to samoocenę i zawsze może z kimś poklikać
@paulinnaa: Bo facetom wpadają góra dwie pary na dzień więc nie ma sensu dokładnie przyglądać się każdemu profilowi skoro i tak z 99% z nich nie będziemy mieli matcha a musimy tych par przejrzeć dziesiątki albo i setki aby cokolwiek nam wpadło. Tymczasem dziewczyny na Tinderze mają pary praktycznie co chwilę więc
No ale co do większości to racja, mniej mają, co nie oznacza, że mają też parować osoby, z którymi nie chcą się spotkać (a było wielu, co nie chciało się spotkać, tylko popisać xd)
Albo coś napisze i sami się odzywają raz na kilka dni
Albo twoi koledzy od "eksperymentów społecznych" XD
@paulinnaa: miałem chyba 10 par po tygodniu, jakbym lajkował tylko te które mi się podobały miałbym 0, także nie dziwne że do większości nie pisałem, i tak żadna do której napisałem nie odpisała ¯\_(ツ)_/¯
@Kowixx: Nigdy nie popierałem tego, fajne projekcje pokazujące Twój poziom myślenia my vs oni.
Zresztą dziewczyny masowo marnujące czas i robiące nadzieje facetom to spoko, jakiś przegryw sobie poudaje przystojnego typa z samotności, żeby przynajmniej potwierdzić że wcale nie jest taki s---------y z charakteru, to nagle oburzenie.
No i Twoje ataki personalne za każdym razem jak ktoś napisze opinię przeciwną Twojej, pokazują jak