Wpis z mikrobloga

Pamiętam z 12 lat temu jak nie więcej odkryłem na Jetixie Naruto i się zakochałem. Oglądałem to w kółko wraz z powtórkami z braćmi i siostrą. Nawet ojciec się wciągnął mimo że on w ogóle bajek nie ogląda. Problem był w tym że Jetix miał wykupione ileś tam odcinków i przez długi czas nie było nowych. Najdalsze to były chyba jak oni poszli do tego lasu gdzie zdawali jakiś egzamin.
Nawet pamiętam myśleliśmy że Jetix już nie wyda więcej epizodów ale któregoś dnia zaczęli reklamować kontynuację a ja byłem najszczęśliwszym człowiekiem na świecie. Serio, jeden z najpiękniejszych dni w moim życiu kiedy była premiera i usłyszałem ten nowy opening.
Dodam że wtedy nie miałem jeszcze internetu więc nie można się było w pełni "nasycić" jak dzisiaj.

Wspomnień czar

#naruto
korporacion - Pamiętam z 12 lat temu jak nie więcej odkryłem na Jetixie Naruto i się ...
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@korporacion: moja przygoda też zaczęła się od jetixa. Jak chyba każdego dzieciaka w Polsce. Potem obejrzałem z bratem resztę odcinków na necie. A samemu sobie obejrzałem całego Shipudena. To była piękna przygoda ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@telperion Jetix chyba nie mógł puszczać pewnych rzeczy nieocenzurowanych, bo były zbyt drastyczne jak sądzę xD Zresztą sam polski dubbing to jedno wielkie xD Ale za dzieciaka nie zwracało się na to uwagi, bo to było coś normalnego. Sam do dzisiaj na narutowbijam oglądam nowe odcinki Boruto jak wyjdą, już chyba bardziej z sentymentu
  • Odpowiedz
  • 1
@korporacion meh u mnie było podobnie ... Mam już lvl 23 a dopiero co siedzisko się przed tv i oglądało Naruto ... Przewinął się w między czasie także shaman King, yu gi oh, duel masters, Kaiketsu Zorro, Bakugan, Little Nemo, Nagagutsu wo Haita Neko, Rockman.EXE aaaa no i pokemon i beyblade... Heh shaman King super opeining tak samo beyblade o wielu openingach Naruto nie wspomnę
  • Odpowiedz