Aktywne Wpisy

marcpol +240
Cześć, przygotowałem kolejne porównanie zdolności kredytowej w przypadku dochodów z działalności gospodarczej rozliczanej ryczałtem ewidencjonowanym i podatkiem liniowym.
Przyjęte zostały takie same założenia jak przy poprzednich porównaniach link do założeń
Mimo niższych oprocentowań zdolności kredytowe nie są wyższe niż w ostatnim porównaniu. W części banków obserwowane jest też zaostrzenie kryteriów udzielania kredytów hipotecznych.
Bank
Przyjęte zostały takie same założenia jak przy poprzednich porównaniach link do założeń
Mimo niższych oprocentowań zdolności kredytowe nie są wyższe niż w ostatnim porównaniu. W części banków obserwowane jest też zaostrzenie kryteriów udzielania kredytów hipotecznych.
Bank
źródło: tabela październik
Pobierz
chumojwazdziki +231
W marcu żona kupiła mi rower żeby pomóc z dietą i ćwiczeniami, zaczynałem 105kg, dziś pękło pierwsze 100km jazdy na raz, ważę dziś 78.6 #rower

Możemy być wdzięczni Beamdog nie tylko za wydanie Enhanced Edition, dzięki czemu archaiczny silnik graficzny nie razi tak bardzo w oczy, ale również za udostępnienie tych dwóch gier na konsole nowej generacji. Szkoda jednak, że nie pokuszono się o większe wzbogacenie treści oferowanych tytułów względem oryginału. Niemniej polecam zakup tego pakietu nie tylko starym wyjadaczom, którzy przeżyją nostalgiczną podróż w czasie, ale również młodszym graczom, którzy będą mieli w ten sposób okazję zobaczyć, jak wybitne gry powstały dwadzieścia lat temu, przy znacznie mniej sprzyjających uwarunkowaniach technologicznych.
Recenzja pakietu gier Icewind Dale Enhanced Edition oraz Planescape Torment Enhanced Edition
#gry #ps4 #xboxone #pcmasterrace #nintendoswitch #grajzwykopem #nerdheim
źródło: comment_1601321505oE5wb8qOBLY6ZxsQHX8T7m.jpg
Pobierz