Wpis z mikrobloga

@johnmorra cenowo dla mnie wypadł chinol ,bo za pół roku zapłaciłem 9 ojro za cały świat, ale brak archiwum. Cableguy stabilność i szybki kontakt , częste promocję na pakiet, na kilka urządzeń i fajne podejście do tematu( nie pamiętam czy mieli archiwum) Jak mieli awarie (nie z ich winy) przez 3 dni to dali miesiąc kolejny gratis. Ale znów mniej kanałów. Tele stabilność im trochę siadła ( chyba za duża popularność), bo
@miki4ever: u mnie tele chodzi tez bez najmniejszego problemu. Do tego gosciu dodaje dodatkowe kanaly i co ciekawe wszystkie gale ppv nawet te co nie sa na satelicie. Pare miesiecy temu nawet w cenie polskiego pakietu dodal kanaly sportowe z UK ale to juz za duzo i chyba sie zorientowal ze za ta cene to jednak mu sie nie oplaca. Fajnie jednak bo zostawil nbatv i chyba skyf1
Ja jestem bardzo zadowolony z Rapid TV ale brakuje mi u nich archiwum. Zna ktoś dostawce z podobna pula kanałów (ex-yu, uk, usa) i archiwum?
@boloney: nie mozna uzywac nazw ale jak zadasz pyatnie zeby sie na pw odezwali to chyba bedzie ok.

Z jednej strony dobrze z drugiej zle. Pamietam ze byl oddzielny subreddit bo no tym głównym to sie mega burdel robil i strasznie duzo spamu bylo