Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@geuze: nie kupuj biscotto do kody. Ja kupiłem a później i tak używałem standardowego kamienia bo biscotto musiałbym grzać z półtorej godziny.

No i temperaturę mierz faktycznie gdzieś tam na końcu. I pilnuj żeby nie była większa niż tak z 450 stopni
No i temperaturę mierz faktycznie gdzieś tam na końcu. I pilnuj żeby nie była większa niż tak z 450 stopni


@Powuyo: wezmę do serca i będę próbował ;) Do biscotto i tak dorobiłby mi ktoś drzwiczki.
@wuwuzela1: nope, spód powinien być mniej przypalony, kilka placków wyszło mi z lepszym spodem, idealnie będzie jak będzie przepalony tylko w kilku miejscach, albo poprzepalany na ciemny brąz, a nie cały przy brzegu, w smaku już jest gorzki ten kawałek. Ranty jak najbardziej spoko i w smaku i z wyglądu.