Aktywne Wpisy
heksengerg +1133
Andrzej odchodzi na emeryture. Pracował w zakladzie od 1990 roku.
#pracbaza
#pracbaza
iforgotmypass_ +17
Jakie jest wasze najdroższe "ups" w życiu? ja kiedyś wymieniając uszczelkę przy kolektorze dolotowym (saab 9-3) urwałem śrubę w głowicy. Potem złamał mi się wykrętak przy wykręcaniu. A potem to już się jeden wielki bajzel zrobił. Z racji tego, że i tak w planie było d-------e mocy, to zdecydowałem się na kupno nowej głowicy po regeneracji xD
#majsterkowanie #mechanikasamochodowa #mechanika może jeszcze #stolarstwo #
#majsterkowanie #mechanikasamochodowa #mechanika może jeszcze #stolarstwo #
#programowanie #programista15k #java
@mokebe_bialy: a tak btw 1000zgłoszeń to nie jest ultra dużo, do Sabre było chyba więcej na staż z tego co ogłaszali xD
No, ale co to patrzec na liczbe zgloszen jak 90% to debile, ktorzy nie sa zadna konkurencja? Ja siedze w testowaniu obecnie, szef nam co tydzien czyta dla beki co ludzie wypisuja na zadaniach rekrutacyjnych i to przebija wszelkie polskie stand upy xD Ludzie z 0 wiedza, inteligencja, bez dobrej znajomosci angielskiego, pisza zupelnie nielogiczne/nierealne odpowiedzi. W programwoaniu, gdzie trzeba cos umiec, to strzelam ze jest 3-4x tyle kwiatkow
Komentarz usunięty przez autora
@afe1: no naprodukowało się juniorów to będzie przesyt i wyżej, być może, bo jednak prawdziwy specjalista będzie zawsze w cenie a nie "senior bo przepracował u nas x lat albo bo go lubimy" xd