Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@dontonek: Ja miałem arytmię i nadciśnienie, również treningi siłowe były mi odradzane, ale jednak zabrałem się za siebie ( treningi siłowe + cardio ) i jak schudłem 30 kg ( ze 110 kg do 80 kg ) to nagle nadciśnienie mi minęło, a arytmia też przestała mi wychodzić przy badaniach ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@Pabick: No ja akurat wagę mam w normie, znaczy według BMI nadwaga, ale BF mam niskie.

@011010110110110: Tak planuję, dlatego dopytuję czy ktoś zna jakiegoś specjalistę, który się na tym zna po prostu. Mam na oku kardiologa i jednocześnie lekarza sportowego, ale wolę dopytać, bo może ktoś ma kogoś do polecenia.

@Kasahara: dzięki, w takim razie zrobię pakiet badań i będę się konsultował już z mniej
  • Odpowiedz
@dontonek: Cześć. Jestem z pomorskiego i szukałem długo tutaj specjalisty w podobnym stylu jak Ty. W końcu postanowiłem rozszerzyć zakres poszukiwań. Raz w roku jeżdżę się badać do Wawki. Dr Łukasz Małek. Wprawdzie on sam biega, ale gwarantuje Ci, ze będzie wiedział na czym polega obciążenie w treningu siłowym. Nie warto tracić czasu i pieniędzy na próbowanie wszystkich specjalistów u siebie w regionie. Tam raz w roku 5/6 stówek i
  • Odpowiedz