Wpis z mikrobloga

Macie jakies dobre sprawdzone miejsca w ktorych zamawiacie sobie cos do jedzenia? Preferowane okolice Grabiszynskiej. Mam w sumie teraz dwa swoje ulubione lokale na zamowienie, a jest chec sprobowac cos nowego.

#wroclaw
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@funk: ja zamawiam w folksonline.pl, jeżeli chodzi o jedzenie to rewelka, jeżeli chodzi o obsługę klienta to słabiutko, co chwilę nowych ludzi przyjmują i zaliczają wpadki, dwa razy przytrafiło im się zapomnieć zrealizować moje zamówienie. zamawiam tam tylko dlatego, że jestem na diecie bezglutenowej i ciężko mi gdzie indziej zamawiać.
  • Odpowiedz
@Mario_Puzon: Pizza station kiedys probowalem i byla nawet nawet, lecz troszke droga. Appetito slyszalem, ze dobra a o bravissimo w ogole nie slyszalem - zobacze. Jesli chodzi o pizze to moim faworytem jest pizzashop - znakomite ciasto i wiele skladnikow. Jakis czas temu zamowilem jedna polowe z krewetkami, szpinakiem, brokulami i czyms jeszcze. Nie spodziewalem sie czegos tak dobrego.

@miszczu_blady: Prezentuje sie srednio, dosc wysokie ceny, wczesniej nie wspomnialem
  • Odpowiedz
@Rincewind: Z bunga bunga jadlem dwa razy ale szczerze jakos mi w pamiec nie wpadla :P

@roite: A jakiej wielkosci sa te placki? okolo 32? Ceny nawet przyjemne i moze jednak to sobie ogarne pierw.
  • Odpowiedz