@Bonjornooo23: Obcisłe ubranka to udawanie zawodowca? XD Siedziałeś ty kiedyś na siodełku od szosy? Pewnie nie. To ci powiem - bez tych ubranek to d--a po 15 minutach odpada.
@Bonjornooo23 to że zbyt wiele osób jeździ chodnikami bo boi się drogą to jedno, inna rzecz że łażenie po ścieżkach jest niebezpieczne. Znam kilka ścieżek co są dość strome i ludzie nimi regularnie spacerują bo kto by się tam przejmował
@Bonjornooo23: zgniłem jak wczoraj na mieście słyszę rozmowę między dwoma pedalarzami: -bo wiesz, w tym tygodniu mnie k---y dorwały i dały mandat za jazde po chodniku -a to k---y
@Bonjornooo23 Kierowcy tak samo się wkuwiają jak rowerzysta jedzie ulicą pomimo że ścieżki nie ma xD Ale już parkowanie na ścieżce rowerowej jest spoko bo ja na chwilę xD
@Bonjornooo23 Dlatego za każdym razem, kiedy złapie sie na tym, że najechałem na chodnik, od razu przechodze na ścieżkę dla rowerów. Ja się mniej denerwuje i inni też.
@mirek-kania: nie zawsze. Ja ostatnio szlsm chodnikiem. Jakiś palant praktycznie we mnie wjechał. Obok bardzo szeroka ścieżka rowerowa - przy Błoniach w Krakowie. I jescze mnie zwyzywał, że mam s--------c, do zwróciłam mu uwagę, że po coś te ścieżkę ma.
@Bonjornooo23: znalazłem krypto-geja ( ͡° ͜ʖ ͡°)ノ⌐■-■
¯\_(ツ)_/¯
-bo wiesz, w tym tygodniu mnie k---y dorwały i dały mandat za jazde po chodniku
-a to k---y
w trakcie rozmowy jechali po chodniku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ale już parkowanie na ścieżce rowerowej jest spoko bo ja na chwilę xD
Ja ostatnio szlsm chodnikiem. Jakiś palant praktycznie we mnie wjechał.
Obok bardzo szeroka ścieżka rowerowa - przy Błoniach w Krakowie.
I jescze mnie zwyzywał, że mam s--------c, do zwróciłam mu uwagę, że po coś te ścieżkę ma.