Wpis z mikrobloga

@fastnbulbous: Lek, jak każdy posiada swoje skutki uboczne. W artykułach naukowych często przewijają się dane, że skutki te dotyczą mniej niż 2% pacjentów i w przeważającej większości przypadków ustępują po odstawieniu leku. Łysienie to kompleks, a tam gdzie kompleksy, tam również pieniądze. Możesz być zatem pewny, że działają tu wszelkie możliwe marketingi. Sprzedawcy jakiś śmiesznych witaminek i innych palem sabałowych chętnie straszą impotencją po finasterydzie, który wraz z minoksidylem jest
  • Odpowiedz
@fastnbulbous: Większość osób nie ma skutków ubocznych. Sam biorę ponad miesiąc i wydaje mi się że nie czuję różnicy. Jeśli chodzi o bycie impotentem, bardzo bardzo rzadko zdarza się, że nawet kilka lat po odstawieniu finasterydu nadal utrzymuje się słabsze libido i ludzie się z tym męczą. Moim zdaniem warto spróbować bo widziałem wypowiedzi ludzi którzy używają go od 15-20 lat i utrzymali zajebiste włosy, choć wiadomo to też kwestia
  • Odpowiedz
@fastnbulbous: Tutaj masz kanał 2 gości którzy opowiadają o finasterydzie. Jest gdzieś filmik odnośnie dawkowania i skuteczności mniejszych dawek. Różnica między 0,5mg a 1mg nie jest duża. Podobno można różnie z tym kombinować np: 1mg co drugi dzień, 0,5mg co drugi dzień, 0,5mg codziennie. Osobiście biorę 1mg/dzień i nic nie zmieniam bo na razie nie mam chyba żadnych skutków ubocznych poza minimalnie gorszym libido (albo mi się tylko wydaje że
  • Odpowiedz
@fastnbulbous: Nezyr. Ja biorę 1 mg dziennie od dwóch miechów, bo tak zalecił dermatolog i już w drugim tygodniu złapały mnie uboki, ale wszystko ustępowało. Najbardziej w oczy to się rzuciła ofc osłabiona erekcja, która wystąpiła w piątym tygodniu i trwała do siódmego. Ostatnio myślałem, że znowu się pogarsza, ale wczoraj przez cały dzień stał na baczność, więc zakładam, że to wszystko w mojej głowie. Możesz dawkować sobie fina jak
  • Odpowiedz
@fastnbulbous: Ja brałem 0,5 mg co dwa dni na początku i czułem się tak sobie, teraz biore 0,25 codziennie i jest git :) z czasem będę zwiększał dawkę, pewnie se pomyślisz czy taka mała dawka wogóle działa? i tak działa, trochę gorzej niż 0,5 ale zawsze mozna pozwolić się przyzwyczaić organizmowi :)
  • Odpowiedz
@fastnbulbous: mi dermatolog powiedziala ze tylko jednego pacjenta miala co zglaszal uboki. Mowila ze mial depresje i sie mu cos powiekszylo. Jedna z najlepszych na stronie byla xd(Wwa)
  • Odpowiedz