Aktywne Wpisy

mariusz5891 +3
Mircy jaka alternatywa dla #biedronka? Najbliżej domu mam właśnie ten sklep ale tam zawsze zapchany parking, tłumy ludzi, palety w alejkach i te ich skomplikowane systemy naliczania promocji... Od razu mówię że nie interesują mnie żadne #auchan #kaufland gdzie trzeba przejść kilometry żeby każdą alejkę odhaczyć. Mieszkam na obrzeżach #lodz i mogę na luzie dojechać do okolicznych miejscowosci więc konkurencja jest spora. A
Jaka alternatywa dla biedronki?
- Dino 40.6% (342)
- Aldi 24.3% (205)
- Netto 11.7% (99)
- Stokrotka 7.2% (61)
- Polomarket 5.2% (44)
- Intermarche 10.9% (92)

0Fifi 0
Przymierzam się do zmiany głównego konta bankowego. Obecnie i przez wiele lat mam w PKO BP, natomiast przyglądając się ofertom innych banków zauważyłem, że PKO za przeproszeniem ma w dupie starych/stałych klientów. Mianowicie, ich bank celuje chyba w emerytów, których jedynym celem jest otrzymanie przelewu za pracę i następnie opłacenie rachunków. Dostępność tych funkcji to chyba jedyna zaleta tego banku.
Dlatego zwracam się z pytaniem:
W jakim banku sami macie konto (jaki
Dlatego zwracam się z pytaniem:
W jakim banku sami macie konto (jaki

![Superlutownica czyli cztery sposoby na transformatorówkę [TOWARY MODNE 300]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/20a38fca22eeb0baf2133a75c9193117bf54dc01357a5f1cba95df35eec7304a,q80.jpg)

@TenXen47: Ślimak to ryba, pomidor to owoc. Co z tego? Z płodu co będzie, jeśli pozwolisz mu się rozwijać?
@YodaMonster: @bosygregory: @Moisze: @franaa: Lewica stara się o aborcję w 9 miesiącu tuż przed urodzeniem tak jak to zrobiły feministki w Virginii, jakby to, że przed sekundą był w brzuchu kobiety to znaczy, że można go zabić, ale już kilka minut później to sprawa wciąż negocjowalna (ale nie wykluczona w przyszłości).
Kuc to nie osoba, lewak to nie człowiek.
Komentarz usunięty przez moderatora
@TenXen47: Ej, to tak jak lewica. Np. nazywacie chłopa, który nie przebrał się za babę, babą, mimo że nie ma do tego żadnych przesłanek. Lubicie się podpierać nauką, chyba że nie jest po waszej myśli.
@franaa: w którym momencie płód zamienia się w dziecko?
@TenXen47: Nie zawsze. Wtedy tym gorzej dla nauki ;) Kiedy płód staje się dzieckiem?