@algus: ja nie wiem co ci ludzie mają w głowach. Typ kupuje kartę w roku w którym na pewno wyjdzie nowa generacja. Ogłaszają nową generację i wielkie pikachuface.jpg bo nowa generacja jest lepsza. "O c--j sprzedaję starą i wciskam kit w opisie jak to sobie na niej sporadycznie projektowałem". Frajerstwo
Typ kupuje kartę w roku w którym na pewno wyjdzie nowa generacja. Ogłaszają nową generację i wielkie pikachuface.jpg bo nowa generacja jest lepsza.
@zrodzony_w_przegrywie: typ ją kupił pięć miesięcy temu, nie wczoraj. Idąc takim myśleniem nigdy nie złożysz komputera. Poza tym w kwietniu kto wiedział, że Nvidia aż tak pozamiata, nie tylko wydajnością, ale przede wszystkim ceną? Jakby kupił 1080 pięć miesięcy przed premierą serii 2000, to "straty" byłby o
@algus: k---a jak chciałem tanio 2070 kupić to najtaniej widziałem 1350-1400, tych polskich januszy chyba coś boli, gdzie w USA na luzie za plus minus tysiaka bym zgarnął ale u nas ciezko januszom się pogodzić z tym że ceny poszły mocno w dół (╯°□°)╯︵┻━┻
#pcmasterrace
źródło: comment_1600359176WC51czRx12dJgsExVbDbuk.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
@zrodzony_w_przegrywie: typ ją kupił pięć miesięcy temu, nie wczoraj. Idąc takim myśleniem nigdy nie złożysz komputera. Poza tym w kwietniu kto wiedział, że Nvidia aż tak pozamiata, nie tylko wydajnością, ale przede wszystkim ceną? Jakby kupił 1080 pięć miesięcy przed premierą serii 2000, to "straty" byłby o