Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Tony76 potrzebowałeś do tego specjalnie tego materiału, by dojść do stwierdzenia, że don Kasia szybko by został wyjaśniony w formule MMA? To było wiadome od bardzo długiego czasu, a jego fanboye i tak będą go nadal poklepywać po plecach bo są kretynami tak samo jak on, także nie mają sensu takie wpisy, bo ich debilnego myślenia (a raczej jego brak) i tak nie zmienisz ¯_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@KimDotcom: potrzebowałem tego materiału aby te jego dzieci to w końcu zrozumiały i cyk, sam się przyznał więc powinno to w końcu do nich dotrzeć. Bez dowodów jest dyskusja bez końca.

Jak mawia PiS: "trzeba anulować bo przegramy" xD
  • Odpowiedz
@Tony76 do nich i tak nie dotrzesz.
Nawet jakby na wizji zgwałcił 8 letnie dziecko to by próbowali udowodnić, że to była tylko zabawa i tak naprawdę to dziecko chciało i pewnie gdzieś za kulisami podpisał umowę z rodzicami, że może to zrobić ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Tony76: Nie siej fermentu. Nic nie wspomniał, ze nie będzie walczył. Jedynie mówi o mma, jednakże słuchanie ze zrozumieniem boli ^^ ja nie jestem dzieckiem i mnie nie interesuje w czym będzie się walił, dla mnie nie musi, ważne żeby był na konferencjach i cienal tych debili xd
  • Odpowiedz
@xMocarzXx: widać ciebie boli słuchanie ze zrozumieniem. Odpal sobie ostatnią minutę filmiku do którego link wrzuciłem, pwoiedzial wprost że po walce z Najmanem powinien odejść.
  • Odpowiedz