Aktywne Wpisy

włączając się do ruchu wpuściła mnie policja, podziękowałem im awaryjnymi z przyzwyczajenia i dostałem mandat za używanie świateł niezgodnie z ich przeznaczeniem xD
#policja #polskiedrogi #stopcham #polscykierowcy #prawojazdy
#policja #polskiedrogi #stopcham #polscykierowcy #prawojazdy
źródło: 1000029617
Pobierz
#chwalesie
wymieniłam sobie sama linki hamulcowe w rowerze i łańcuch :D
co roku po zimie za przegląd i wymianę takich głupot, i regulacje mnie kasowali 500 zł w serwisach rowerowych. a że teraz odkładam każdy grosz, to stwierdziłam, że spróbuję sama. kosztowało mnie to 50 zł za części i trochę czasu (jakieś 2,5h, jak na 1 raz to chyba spoko, następny raz będę już wiedzieć co i jak). W serwisach
wymieniłam sobie sama linki hamulcowe w rowerze i łańcuch :D
co roku po zimie za przegląd i wymianę takich głupot, i regulacje mnie kasowali 500 zł w serwisach rowerowych. a że teraz odkładam każdy grosz, to stwierdziłam, że spróbuję sama. kosztowało mnie to 50 zł za części i trochę czasu (jakieś 2,5h, jak na 1 raz to chyba spoko, następny raz będę już wiedzieć co i jak). W serwisach

Za każdym razem jak przyjeżdżałem do domu rodzinnego to czekałaś.
W piątek przyjadę znowu i będzie to pierwszy piątek kiedy nie będziesz tym wielkim, włochatym ogonem obijać drzwi auta, aż je otworzę.
Łzy lecą po policzkach, ale wiem że ostatni tydzień był dla Ciebie męczarnią i uśpienie to było najlepsze wyjście.
Niech psie niebo będzie dla Ciebie wspaniałym miejsc
#pokazpsa #gorzkiezale
źródło: comment_16000953580wb3HlRNsNAfv8Fp0Rrt26.jpg
Pobierzźródło: comment_1600099863YaxxFWTiqmSATT1feXSJjc.jpg
Pobierzźródło: comment_16001064678r4rSeccsEkCJ5geknYbhu.jpg
PobierzPsy > ludzie
zastępował mi czasami kolegów których nie miałem w dzieciństwie albo zna wszystkie moje tajemnice i problemy
gdyby teraz odszedł to ja bym odszedł razem z nim :c
Komentarz usunięty przez moderatora