Aktywne Wpisy
JonasKahnwald +100
Pisałem kiedyś, że spełniłem swoje marzenie ze studiów co do gamingowego PC. Tak właśnie wygląda, Aorus RTX 4090, R7800X3D. (ʘ‿ʘ)
#pcmasterrace #komputery #gry #chwalesie
#pcmasterrace #komputery #gry #chwalesie
Zielonykubek +412
Kiedy nie udało się straszenie, że mieszkań zabraknie, kiedy nie udały się artykuły o gniazdownikach, czas na kolejny temat #nieruchomosci
Zjazd z górki w Słocinie V max 78 km/h.
Myślę... sprzęt za tyle kasy, a ja na amatorskim rowerze jechałem tam 70 km/h, więc szału nie ma.
Jednak jak zobaczyłem, że na podjeździe w Matysówce trzymają pod górę ponad 30 km/h to szczęka mi odpadała.
Ja tam się ledwo toczę.
Wszystkie rekordy lokalnych herosów na Strava poszły w p---u jak taki peleton tam przejechał ;-)
#rzeszow #rower #kolarstwo #rowerowyrownik #rowerowyrzeszow #strava
@rraaddeekk: przy czym poważnego ścigania to tam nie było, nie dość że to młodziki, to jeszcze nie jakaś mega mocna obsada :)
Jak ogladalem jakies tur de cos to sobie sprawy nie zdawalem z ich przewagi nad amatorami.
Dopiero jak zobaczyłem w akcji na znanej mi trasie to... czapki z głów.
A jazdę z górki to oni bardziej traktują jako przerwę na batona i wodę. Wiele tam nie pedałowali, tylko pozycja aero i się toczyli.
fest z-------l :)
Inna kwestia że gdyby na takiej górce kończył się etap to pewnie KoMy były by jeszcze bardziej wyśrubowne
@cult_of_luna
@wizkid
@chosenon3
A pamiętacie TdP z premią górską pod hotelem Splendor w Lubeni? Podjazd gdzie ja i znajomi mieliśmy prędkość 15 km/godz. maks peleton kręcił ~40 km/godz. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@cult_of_luna: to tylko pokazuje że kolarstwo jest dziś dużo czystsze niż kiedyś. Aha, no i Sylwester to nie był pierwszy lepszy kolarz z peletonu... będąc już trenerem w teamie Sagana też jeździł w trasy razem z kolarzami, na rowerze, a nie w wozie
Autem :)
@rraaddeekk: odkryłeś wielką prawdę o sprzęcie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
porównaj sobie porównanie roweru z deca 1k ws za 30k. Przy czym ten za 30 ma lemondkę i gładkie opony.