Aktywne Wpisy
Ninvvia +19
Hej ʕ•ᴥ•ʔ
Sporo lurkuje wykop, ale dopiero od niedawna założyłam tutaj konto. Oprócz przeglądania mirko zajmuję się także innymi rzeczami, jak na przykład sprzedażą ubrań na vinted, tutaj kilka przykładów.
#rozowypasek #vinted i trochę #pokazmorde
Sporo lurkuje wykop, ale dopiero od niedawna założyłam tutaj konto. Oprócz przeglądania mirko zajmuję się także innymi rzeczami, jak na przykład sprzedażą ubrań na vinted, tutaj kilka przykładów.
#rozowypasek #vinted i trochę #pokazmorde
cichy-spokojny-grzeczny +1270
Plusujesz, jeżeli oglądałeś Ronaldo na Euro 2004. Pokażmy gówniankom ile nas jest.
#mecz
#mecz
Zakład 02.2018 i miałem czas do końca roku, a nie chodziłem nawet nigdy po górach w śniegu.
Zgadnijcie czy się udało?
Zgadnijcie kogo kieras zaczął unikać po przegranym zakładzie?
Zgadnijcie kto po 2 latach skleił film przedstawiający całą drogę na szczyt, udostępnił w social media i oznaczył kierasa tak, że wiekszość znajomych to zobaczyła, a przebijający zakład potwierdził moją prawilność?
Chłop wydawał się słowny i charakterny, ale wiadomo 2k pln piechotą nie chodzi XDD
Mieliśmy się widzieć dziś, ale podobno będzie u mnie w mieście wtorek-środa.
Jeśli ktoś jest ciekawy czy wywiąże się z zakładu to dejcie plusa.
ps. ku chwale mirko moim napisom w filmie dałem kolor niebieski, a różowej różowy xD
ps2. jeśli ktoś jest zainteresowany wejściem na Mont Blanc praktycznie z marszu, to w opisie jest sporo info albo pytajcie tutaj
##!$%@? #chwalesie #logikaniebieskichpaskow #film #filmy #praca #podrozujzwykopem #podroze #autostop #gory #alpy i w sumie #pokazmorde #pokazrozowegopaska (nieaktualnego xD)
ps. bez kijków takie wejscie? ale swoje kolana to ty szanuj xD
To jest straszne jak ludzie idą w góry! Nie zdają sobie sprawy z zagrożenia! Ja wchodziłem w zeszłym roku na Giewont, lipiec, skwar, wszyscy w krótkich spodenkach, japonki, klapki, małe dzieci - koszmar! Ja jedyny byłem przygotowany: dwa czekany, raki, profesjonalna odzież, specjalistyczny mocno spłaszczony namiot (żeby opierał się wiatrom), butle z
Fajny trip, gratuluje.
A ta latwa trasa, co "ludzie z jeansach wejda" to nie na Mount Everest? Tylko na Blanc?
@Ksieciunio-: czy ja wiem? pewnie śmieszkował żeby zatuszować strach ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@arsze_nick: jest ryzyko spadnięcia, bardziej potkniecia się na wąskiej grani. Przydałoby się ogarnąć wtedy odruch hamowania czekanem
@cameltoe: Gość we Francji pod Mount Blanc płaci mniej niż ja w polskich górach, też pod namiotem
@Windows98: byłem wówczas przedstawicielem handlowym w branży druku wielkoformatowego
Wystarczy zaoszczędzić 1 koła w byle robocie i można jechac
Pozdro!