Aktywne Wpisy

enforces +187
Pokolenie Z. Dziś na Onecie dowiedziałem się że Gen Z śmieje się ze skarpetek stopek pokolenia Milenials. Tymczasem pokolenie Z i ich wyszukany styl. #moda #lifeisstrange #wykop30plus
źródło: temp_file4104544027845500543
Pobierz
Zopyross +65
Otwarte kuchnie to nieporozumienie; zapraszasz gości i ciągle się upewniasz, że nie zostawiłeś syfu w zlewie. Dodatkowo kanapa z salonu do czyszczenia co pół roku, nieważne jaki okap, tłuszcz z piekarnika będzie się osadzać na każdym meblu. Musi być miejsce na jedzenie i na strefę odpoczynku, łączenie ich grozi katastrofą
#nieruchomosci #polskiedomy
#nieruchomosci #polskiedomy
źródło: kch
Pobierz

źródło: comment_1600018459P9yryPa4M0woFr4pzLLqFy.jpg
PobierzJakie miałeś doświadczenie w górach?
-w górach zimą żadne
-Morskie Oko w adidasach (trochę śniegu było)
-Wulkan Etna w adidasach (po
@arsze_nick: nie ma co się cykać, warto jechać nawet dla samych widoków jak się nie wejdzie albo będzie zła pogoda.
sprzęt turystyczny typu plecak, namiot, miałem z podróży autostopem.
Ciepłe
@Stingeree: powodzenia, z tego co się orientuję jest trudniejszy od Everestu i innych słynnych gór xD masz jakiś limit czasu?
@neib1: z początku film miałem zablokowany przez jedną wytwórnię ale zrzekli się roszczenia. Inne piosenki blokują film w wybranych krajach albo zgarniają sobie hajs z reklam.
Mam nadzieję, że nie zablokują już, bo bez muzyki to nie to samo xD
Chcielismy zrobic Mount Everest ale nie podoba mi sie ta gora i jest zbyt "popularna"
Film fajny :)
Gdybyś teraz miał się wybrać mając nabytą wiedzę, co prócz lepszych butów byś zabrał a co zupełnie Ci się nie przydało?
@Stingeree: powodzonka, ja to nie wiem czy jakiś 8-tysiecznik zdobędę, bo to męczące strasznie xD ale wszystko da się zrobić