@Phosphoester: ja tu wyczuwam elementy cuckoldstwa xd Laska faktycznie zwraca mu uwage, ze przeciez Ty mnie nie znasz, to co mi slodzisz. Pewnie takich slodzych to miala juz czterdziestu i zwyczajnie z czterdziestegopierwszego juz sie zaczyna nabijac
@Phosphoester: pamiętaj, jeśli powiesz coś nie tak, ocenisz pod złym względem babe to k---a zaczyna się s---------a kłótnia o to, że jesteś z-----y. masz ją wielbić, szanować, ale najważniejsze to odpowiednio dobierać słówka (╯°□°)╯︵┻━┻
@Phosphoester ona po prostu ma problem z wyczuwaniem emocji lub jest po prostu głupią cipą xD
Mam podobnego kolegę co pisze non stop w stylu passive-aggresive, ale ten z kolei wydaje się całkiem normalny. Obecnie z żadnymi dziewczynamii nie pisze przez komunikatory tylko rozmawia przez telefon bo inaczej są spiny i pytania "jesteś na mnie w-------y?"
@Phosphoester: po co w ogole z nia dyskutujesz, piszesz krotko "sklej p---e" i lecisz dalej, a nie sie plaszczysz i frajerzysz. jeszcze te emotki, lubisz byc deptany?
@Phosphoester Ja, kiedy mam do czynienia z nieuzasadnioną pretensją, zawsze piszę: skończ p-------ć. I działa. Albo przestaje p-------ć i pisze normalnie, albo kończymy gadkę.
@Phosphoester: bez urazy ale piszesz troche jak cuckold po co się kilka razy laszczyc przed laska ty masz pokazac dominacje a nie przepraszac w co drugiej wiadomości
źródło: comment_1599921226xellVJx520K8puss12YrOK.jpg
PobierzMam podobnego kolegę co pisze non stop w stylu passive-aggresive, ale ten z kolei wydaje się całkiem normalny.
Obecnie z żadnymi dziewczynamii nie pisze przez komunikatory tylko rozmawia przez telefon bo inaczej są spiny i pytania "jesteś na mnie w-------y?"
Rozmowa mężczyzny z mężczyzną:
- uważaj, bo ślisko na schodach
-