Aktywne Wpisy

WielkiNos +358
Samochodziarze wyśmiewają kierowców, którzy dostosowują prędkość do warunków panujących na drodze? Stare, znałam.
#samochodoza #bezkazpodludzi #patologiazmiasta #kierowcy #takaprawda
#samochodoza #bezkazpodludzi #patologiazmiasta #kierowcy #takaprawda
źródło: temp_file6363250226912583735
Pobierz
Polska2080 +13
#kryptowaluty #pytanie #pytaniedoeksperta #inwestycje #inwestowanie
Moja dziewczyna ma pomysł, żeby kupić mentoring krypto, jakiś tam kurs jest i sygnały.
Ja siedze w krypto od 10 lat, zarobiłem wystarczająco, żeby nie pracować do konca życia ale stwierdziłem, że się nie wypowiadam tylko zapytam tutaj i niech przeczyta.
Także
Moja dziewczyna ma pomysł, żeby kupić mentoring krypto, jakiś tam kurs jest i sygnały.
Ja siedze w krypto od 10 lat, zarobiłem wystarczająco, żeby nie pracować do konca życia ale stwierdziłem, że się nie wypowiadam tylko zapytam tutaj i niech przeczyta.
Także

nagranie zaoszczędzi kolesiowi lata w więzieniu za usiłowanie morderstwa... miejmy nadzieję, że ją zamkną na równie długo.
@Leszcz_pancerny_w_rzucik_malowany: zdecyduj się...
@Leszcz_pancerny_w_rzucik_malowany: jakie polecisz?
jesli chcesz odpinana bo jeżdzisz za granicę to polecam https://pl.aliexpress.com/item/32901640591.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.1ec65c0fRqsHO2
a jak chcesz przyklejana na stałę to ja kupowałem YI Mini Dash Cam - megafajna ale już chyba ich nie ma. Generalnie ta firma YI robi fajny sprzet w rozsadnych cenach. Oczywiscie u nas teraz też juz jest dużo w sklepach, ja swoje kupowałem 2 lata temu mniej wiecej.