Aktywne Wpisy
polzwed +1
Ciekawe ilu mirków bylu już na świecie i pamięta coś z powodzi w 97
#powodz
#powodz
Pamiętasz powódź 97?
- Tak 45.8% (131)
- Nie, bo nie było mnie na świecie jeszcze 16.8% (48)
- byłem za mały żeby coś zapamiętać 37.4% (107)
RickLittleBrick +146
Pis na pewno przez ostatnie 8 lat modernizował infrastrukturę powodziową i nie ma się czym martwić, można iść spokojnie spać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#powodz
#powodz
#chrzescijanstwo #bekazpodludzi #bekazkatoli #takbylo #logikarozowychpaskow
Albo wierz w Jezusa i nagrywaj takie gównofilmy, pomagaj biednym i rób to co nakazuje religia albo przyznaj, że masz to w dupie i skończ udawać. Jak już coś robić to konkretnie a nie jak p---a.
Em, ale ty wiesz, że tak naprawdę kobieta wcale nie musi być głupia i "jak dziecko" prawda? To, że byłeś z aż tak głupią osobą to nie znaczy, że masz tak myśleć o kobietach i mówić że to jest normalne
Komentarz usunięty przez moderatora
Chrześcijanie: Jak nie będziesz szanował naszej wiary przyjdą muzułmanie i zobaczysz prawdziwych fanatyków!
Też chrześcijanie:
Komentarz usunięty przez autora
Czarna lista puchnie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jako zwolennik myśli satanistycznej przyznaję rację, że wierząca chrześcijanka jest lepszym materiałem na żonę od rudej feministki.
Przy czym ta dziewczyna nie wydaje się być zbyt zrównoważona psychicznie, a będąc taką fanatyczką podejrzewam ją o skłonności do popadania w skrajności. Dzisiaj jest największą z polskich katoliczek, a jutro odkryje to jak papież sprzeniewierza się