Wpis z mikrobloga

Wszedłem w shorta wieczorem i zostawiłem na noc. Generalnie nie polecam. Co godzinę się budziłem sprawdzałem telefon :/. Chociaż obstawiłem go gridem, im sorry Szwajcar, i raczej nie bałem się o rekta.
TP nie wszedł, zamknięty rano z ręki. Zysk nie warty niewyspania.

#januszetreningu
#kryptowaluty
#bitcoin
  • 26
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@venom_inside: rano przed piątą jest dobrze wstać i obczaić kurs jak się traduje codziennie, po tej godzinie zawsze jakieś większe ruchy obserwowałem przez dłuższy czas no i wieczorami 18:00-20:00 to samo, sam widzisz te kursy codziennie, widzisz jak nagle kurs skacze w tych godzinach ale w którą stronę poleci to 50/50 fart albo strata a jeszcze z takim lewarem to gdzie człowieku???
  • Odpowiedz
@plaisant: to nie jest duży lewar na ETH daje około $20 do likwidacji, przy obecnej cenie. Na dziś to dużo na ETH nie ma takich skoków, są o $10, zawsze można zgridować pozycję, dołożyć zlecenie jak się jest pewnym że i tak pójdzie w twoją stronę. Wiem że tu nie ma pewności ale ja normalnie gram na minutowych interwałach, one są bardziej przewidywalne paradoksalnie.
Na razie miałem ułamek trajdów nietrafionych.
  • Odpowiedz
@plaisant: na x100 grałem bo na kucoin jest taka gra, ale tylko na BTC
https://www.kucoin.com/news/en-futures-brawl-were-offering-1500-rewards-for-futures-trading-stars
to jest tak naprawdę dźwignia x100 z bardzo małym margin około 1$, znaczy można wejść więcej ale wtedy nie ma chętnych żeby podjąć zakład, bo tam grasz przeciwko komuś konkretnemu, więc zakłady się muszą zmatchować

generalnie 3x wygrałem z 7x przegrałem i sobie dałem spokój ( ͡°
  • Odpowiedz