Wpis z mikrobloga

@Andsor: Równie dobrze możesz się upierać żeby do wszystkich czarnoskórych mówić "czarnuch" bo sobie ubzdurali że są pełnoprawnymi ludźmi, którzy chcą żeby do niech mówiono per "pan" albo "ty".
  • Odpowiedz
zwraca się do ludzi tak jak sobie tego życzą

@szary_obcy: Życzę sobie, byś w kontaktach ze mną zwracał się do mnie Johann Gambolputty de von Ausfern-schplenden-schlitter-crasscrenbon-fried-digger-dingle-dangle-dongle-dungle-burstein-von-knacker-thrasher-apple-banger-horowitz-ticolensic-grander-knotty-spelltinkle-grandlich-grumblemeyer-spelterwasser-kurstlich-himbleeisen-bahnwagen-gutenabend-bitte-ein-nurnburger-bratwustle-gernspurten-mitz-weimache-luber-hundsfut-gumberaber-shonedanker-kalbsfleisch-mittler-aucher von Hautkopft z Ulm.
  • Odpowiedz
@szary_obcy: Prosiłem przecież, panie kulturalny i empatyczny, żebyś zwracał się do mnie Johann Gambolputty de von Ausfern-schplenden-schlitter-crasscrenbon-fried-digger-dingle-dangle-dongle-dungle-burstein-von-knacker-thrasher-apple-banger-horowitz-ticolensic-grander-knotty-spelltinkle-grandlich-grumblemeyer-spelterwasser-kurstlich-himbleeisen-bahnwagen-gutenabend-bitte-ein-nurnburger-bratwustle-gernspurten-mitz-weimache-luber-hundsfut-gumberaber-shonedanker-kalbsfleisch-mittler-aucher von Hautkopft z Ulm.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@szary_obcy:

Równie dobrze możesz się upierać żeby do wszystkich czarnoskórych mówić "czarnuch" bo sobie ubzdurali że są pełnoprawnymi ludźmi, którzy chcą żeby do niech mówiono per "pan" albo "ty".

Jest tylko mała różnica - czarny człowiek jest człowiekiem, a Pan Michał nie jest kobietą.

• Odpowiedz