Aktywne Wpisy
KsiezniczkaDunia +78
Jestem bardzo podekscytowana by poinformować, że już jutro po raz pierwszy w Polsce będziemy głosić antynatalizm na ulicach Wrocławia! Wzorujemy się na aktywizmie międzynarodowej grupy Stop having kids.
#antynatalizm
#antynatalizm
Mieszkam z tatą w domu jednorodzinnym. Niebieski chciałby się do nas wprowadzić. Tata się zgadza. Pozostaje kwestia finansowa. Czy jeśli niebieski z tatą będą płacić rachunki pół na pół to będzie uczciwy deal czy niebieski powinien płacić więcej? Ja dotychczas nie płaciłam nic, więc tu się nic nie zmieni na pewno.
#zwiazki #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
#zwiazki #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
jak powinny wyglądać opłaty?
- niebieski i tata rachunki pół na pół 32.2% (163)
- niebieski więcej niż tata 5.5% (28)
- niebieski wszystkie rachunki niech płaci 12.6% (64)
- ojciec niech na was tyra, nieroby 49.6% (251)
Kumpel dwa tygodnie temu pogrzebał swojego kiciaka, znalazl go po dwoch dniach bumelki rozjechanego na osiedlowej drodze.
Tydzien temu kot wrócił ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mój kot od 10 lat wychodzi i nic mu się nie stało! Cała wieś tak wypuszcza! Czym go karmię? Whiskasem czasem, resztę ma sobie upolować, bo od tego jest kot!
Komentarz usunięty przez moderatora
Następnie odpowiedz na pytanie, ile kotów wychodzących (czy mieszkających na dworze) zostaje rozjechanych/postrzelonych/zagryzionych, a ile ginie w tych samych okolicznościach, siedząc grzecznie na kanapie.
@ostrzyjnoz: @Promilus: To mało istotne. Powiedziałbym - selekcja naturalna. Gorzej, że koty zabijają mnóstwo ptaków i płazów jako gatunek inwazyjny.
Dla ludzi owszem, ale serio, uważasz, że dla zwierząt normalnym/naturalnym jest, że tracą życie przez wynalazki człowieka?
Tak, zabijanie zwierzątek to kolejna sprawa, ale tym się ludzie najmniej przejmują- nie ich ptaszek, nie ich sprawa.
@maciejasty: Sprawdzić czy nie zombie ( ͡° ͜ʖ ͡°)