Aktywne Wpisy
Anacron +318
Co roku w Polsce ponad 5000 osób popełnia s---------o, z czego niecały 1000 stanowią kobiety. Lub inaczej. Średnio co dwie godziny w Polsce jakiś mężczyzna popełnia s---------o. Szokujące, prawda?
Co roku w Polsce więcej mężczyzn popełnia s---------o, niż ginie wszystkich ludzi na naszych drogach w wypadkach. I niestety w sporej z pewnością części, a być może nawet w większości przykładają się do tego toksyczne kobiety (ich partnerki). Bo logicznym chyba jest, że
Co roku w Polsce więcej mężczyzn popełnia s---------o, niż ginie wszystkich ludzi na naszych drogach w wypadkach. I niestety w sporej z pewnością części, a być może nawet w większości przykładają się do tego toksyczne kobiety (ich partnerki). Bo logicznym chyba jest, że
Kravchenko +4
Jakieś zaskoczenia? Jak dla mnie wysokie miejsce #ursus i niski odsetek w #bielany i #targowek
#warszawa #mieszkaniedeweloperskie #nieruchomosci
Wiem bo jestem z Ursusa ale od 2 lat mieszkam na Bielanach :)
@KotAlik: jakbym miał wybierać miejsce na zsyłkę poza Wwę to zdecydowanie brałbym taki Ursus a nie Białołękę czy Wawer
Komentarz usunięty przez autora
@czuczer: No to jesteś nie na czasie. Obie dzielnice proklamowały niepodległość i odłączyły się od Warszawy. Serio ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@wrobel7: słowo-klucz: Kłobucka. Administracyjnie to już Ursynów
@troglodyta_erudyta: SKM'ka, która jest jedynym de facto środkiem transportu umożliwiającym wydostanie się z Ursusa, nie ma szans, aby obsłużyła w godzinach szczytu taką ilość ludzi jaka się tam wprowadzi. Dopiero otwarcie
@Maraschino: te powstajace bloki na terenie dawnej fabryki to koszmar. Zero zieleni, zero infrastruktury, jedynie dziurawy chodnik do przystanku pkp. Nawet nie ma gdzie isc na spacer bo wszedzie betonoza albo tereny przemyslowe. To juz chyba wole żerań z lepszym połączeniem do plp Warszawa Dw Gdański/Metro
@lukaszzz: Zgadza się.
Wszystko sprowadza się do ceny i to jest w wielu przypadkach główny czynnik takiego a nie innego wyboru.
W Ursusie ceny są