Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 474
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 119
@Armetus: ja jestem realistą, oni mówią że mój pociąg jeszcze nie przyjechał a ja mówię że mój pociąg się w---------l i wykoleił tuż po starcie
  • Odpowiedz
@staryhaliny: To niech je zacznie pytać czy już mają miejscówkę na cmentarzu wykupioną, w końcu taka kolej rzeczy.
Wracając do pytań, jak masz facjatę która tylko matka może pokochać to właśnie wtedy się non stop pytają i p------ą jaki to przystojny kawaler jesteś żeby motywację podtrzymać xD
  • Odpowiedz
A zapytaj się babci czy Ci da pomieszkać w wolnym pokoju po dziadku to się okaże że "przepraszam wnusiu ale ja to się budzę w środku nocy, a Ty to tak wracasz po nocy, wcale bym się nie wyspała etc." po czym jak mówisz że idziesz spać do noclegowni to odrazu płacz że biedna babcie do czegoś zmuszasz...
  • Odpowiedz
@2906518: znajdziesz dziewczyne, to beda pytac o slub. Wezmiesz slub, to beda pytac o dziecko. I tak sie zamyka cykl s----------a trwajacy od pokolen

@staryhaliny dokładnie. Trudno przez to żyć po swojemu ale trzeba. Przynajmniej nie można wtedy kogoś obwiniać o porażki.
  • Odpowiedz
  • 0
@Erk700: tak tak. Mnie tez ciagle pytali "kiedy wnuki? Kiedy zostane babcią". A teraz jak poprosisz, zeby babcia posiedziała z wnukami jak są chore albo przedszkole zamkniete z powodu pandemii, to już nie ma takiego zapału do posiadania wnuków ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz