Aktywne Wpisy
Headcrab_B +79
Kogoś tu ładnie odkleiło. Masz twierdzić że partia rozdająca pieniądze na lewo i prawo to prawica, inaczej wyłapiesz bana.
#bekazlewactwa #4konserwy #neuropa #konfederacja
#bekazlewactwa #4konserwy #neuropa #konfederacja
mat0707 +56
25 lvl. Jeszcze pół roku i wchodzę do prawie swojego pierwszego mieszkania. Dobrze że nie posłuchałem wykopków i załadowałem się w kredyt 180k aktualnie z mini ratka 1200zl + rozwalnie swoich oszczędności. Podoba mi się urządzanie mieszkania pod siebie., planowania wszystkiego. Mam nadzieję że 60m2 mi wystarczy.
#mieszkaniedeweloperskie #mieszkanie #nieruchomosci #kredythipoteczny #inflacja #finanse
#mieszkaniedeweloperskie #mieszkanie #nieruchomosci #kredythipoteczny #inflacja #finanse
https://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,26283010,poslanka-pis-upomniala-posla-lewicy-w-sprawie-tytulowania-tadeusza.html#do_w=46&do_v=58&do_a=287&s=BoxNewsMT #polityka
@Kempes:
To znaczy kto? Jestem w jakiejś grupie lewackiej lub konserwowej czy to znaczy "wy towarzyszu"?
Jeśli dużo osób tak robi to znaczy, że kojarzy się sytuacja. Lewacy się uruchamiają, gdy ktoś nie chce nazywać mężczyzny kobietą, ale jednocześnie upierają się przy nazywaniu zakonnika per pan, gdy ten chce być nazywany ojcem. I vice versa. To są identyczne sytuacje i hipokryzja obu stron. Czy takie tłumaczenie jest zadowalające?