Wpis z mikrobloga

@hniedziela546:
- usunąłbym backdrop z dolnych paneli, a dodał za to thick outline dla data textów,
- usunąłbym sidebar po prawej, albo zmienił widoczność na on-hover,
- wyłączyłbym widoczność tekstu bindów,
- odhaczyłbym 'show empty buttons' z dolnych barów (ogólnie ukryłbym wszystko co nie ma CD, ale de gustibus i te sprawy),
- custom text HP mógłby być większy dla % a mniejszy lub bez zmian dla
  • Odpowiedz
@Lstr: nie gram pvp, sub dla testów, bo wróciłem po przerwie i assa mnie lekko znudziło. Ogólnie całe UI raczej wypierdziele i zrobie sobie nowe bo to mam od początku BFA i mnie zmęczyło ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Fajne UI, coś ode nie odnośnie komentarzy Lstr'a. Prawy bar bez różnicy w trakcie gry i tak zapewne go nie widzisz.
większy % hp też bez sensu bo cały bar jest ruchomy podczas spadku hp co jest bardziej widoczne niż numerki.
po wyłączeniu empty buttonow całość będzie nijaka.
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@stiwinga22: bardzo fajnie się gra, assa to mój ulubiony spec fajny na każdym rodzaju contentu; raidy, mythic+ i pvp. Sub jest spoko w pvp i na raidach ale na mythicach trochę odstaje, a outlaw to zupełnie inna para kaloszy, może i mocny ale nie mam w ogóle przyjemności grając nim. Na koniec jeszcze jedno, jak przyzwyczaisz się do stelfa to później ciężko się odzwyczaić, że idąc gdziekolwiek inna klasą trzeba
  • Odpowiedz
  • 0
@rdsx: to weakauras który pozwala wyświetlać co tylko zechcesz gdziekolwiek chcesz. Giga addon, który nie ma ograniczeń jeśli chodzi o konfigurację, natomiaat S1 i C1 są keybindami C1 to CTRL+1, a S1 to SHIFT+1
  • Odpowiedz
  • 0
@hniedziela546 a dobra, dziękuję. I sobie ustawiłeś te 5 skilli samemu? Mógłbym sobie tam ustawić na przykład wyświetlanie konkretnego buffa z odliczaniem kiedy zniknie, żebym go widział na środku zamiast musiał szukać w rogu ekranu?
  • Odpowiedz
@hniedziela546: BFA przejechalem na locku destro/druid bala ; Ale tylko do początku nyalothy. Corruption bylo zbyt op, farmienie essencji itd.. to juz mi sie nudzilo xD ale byla moc; jestem ciekaw rogalito. Jeszcze mysle odpalic PP minuty przed prepatchem by porobic dk/dh i przeskalowac je na wyzszy lvl xD mam mase transmogu do wyfarmienia itd .. a jestem tez nahajpowany leatherowym setem z castle nathria ( ͡° ͜ʖ
  • Odpowiedz
  • 0
@rdsx: wziąłem gotowca z wago.io ale bez problemu możesz samemu coś prostego ustawić chociaż nie ma to zbyt dużego sensu, bo każdy buff o jakim mógłbyś pomyśleć już jest zrobiony
  • Odpowiedz