Aktywne Wpisy
wojciech-kozakiewicz +446
Wzywam ponownie @KRZYSZTOF_DZONG_UN Wybory były transparentne. Albo usuwasz konto, albo do końca życia będziesz dźwigał brzemię łgarza. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
kratofel123 +2
Mirki, czy ktos korzystal ze spryskiwacza/atomizera do oliwy lub oleju? Jak sie sprawuje, jestescie zadowoleni? Jaki konkretny model byscie polecili?
Przeczytalem opinie pod kilkoma modelami i niestety powtarzaja sie te same zarzuty: zamiast mgielki mamy strumien lub kapanie, szybko sie psuje itp.
A moze lepiej z tego zrezygnowac i kupic jeden z gotowych olejow w sprayu?
Ponizej zdjecie przykladowego modelu atomizera
#dieta #gotowanie #mirkokoksy
Przeczytalem opinie pod kilkoma modelami i niestety powtarzaja sie te same zarzuty: zamiast mgielki mamy strumien lub kapanie, szybko sie psuje itp.
A moze lepiej z tego zrezygnowac i kupic jeden z gotowych olejow w sprayu?
Ponizej zdjecie przykladowego modelu atomizera
#dieta #gotowanie #mirkokoksy
Na studiach poznałem koleżankę i tak dalej i tak dalej. No ogólnie wszystko szło w bardzo dobrym kierunku. Nie byliśmy w związku, ale wydaje mi się że było tuż tuż.
Widywaliśmy się regularnie 2-3 razy w tygodniu, ciągle ze sobą pisaliśmy i nagle coś się stało.
Na przełomie lipca i sierpnia w ogóle przestaliśmy się widywać. Do tego doszło jej dziwne zachowanie które czuje w tym jak do mnie pisze. Ciągle pisujemy i zauważyłem jakby lekko mnie zlewała, przestała być milutka. Czasami nasz dialog wygląda jak typowy heheszkowy dialog z różowymi gdzie ona odpowiada tylko "aha, haha, no, tak, nie, heh". Jak raz zapytałem w prost o co chodzi, dlaczego się inaczej zachowuje i nie chce w ogóle spotkać to zaczęła się lekka kłótnia i spięcie.
No właśnie pisałem że nagle coś się stało. Nie mam zielonego pojęcia o co może chodzić i proszę nie piszcie "bolec na boku" bo to boli ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#zwiazki #rozowepaski #pytanie #niebieskiepaski #logikarozowychpaskow
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #5f57ad9a8679b6c666e7b25b
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: LeVentLeCri
Przekaż darowiznę
Jak robi łaskę z odpisywania to nie ma się co łudzić, olać i do przodu
Może nawet ją zapiecze że ją zlałeś i sama się z zazdrości odezwie
Zaakceptował: LeVentLeCri
@AnonimoweMirkoWyznania: no właśnie się nie stało. Traktowałes ją jak kolegę (albo raczej siebie jak jej koleżankę) to skąd miała wiedzieć, że chcesz ją przelecieć? Znalazła sobie mężczyznę co dał jej jasno do zrozumienia czego chce a nie pisał z nią wiadomości tekstowe codziennie jak jakaś ci(a)pa
Komentarz usunięty przez autora
Ja p------e juz mi niedobrze od tych wpisów
ZAPAMIĘTAJCIE SOBIE K---A DO KONCA ŻYCIA
ŁAPA W GACIE NA 3-4 SPOTKANIU ALBO C--J Z TEGO BEDZIE DZIEKUJE DOBRANOC