Aktywne Wpisy

Ytarka +48
Jeden rabin powie tak, drugi rabin dostanie padaczki a ja Wam powiem, że ten przedpokój nigdy nie czuł się lepiej ( ͡° ͜ʖ ͡°) i jeszcze krzesełko se machnęłam do kompletu. #czujedobrzeczlowiek
#pierdytarke
#chwalesie #art #tworczoscwlasna #mieszkanie #rysujzwykopem
#pierdytarke
#chwalesie #art #tworczoscwlasna #mieszkanie #rysujzwykopem
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Pandzior +100
#pkp #niewiemjaktootagowac
Czy w Polsce nawet kupowanie biletu na pociąg musi być takie skomplikowana?
Czy w Polsce nawet kupowanie biletu na pociąg musi być takie skomplikowana?
źródło: temp_file7672521702219847874
Pobierz

źródło: comment_1599589905MVAzmCPEn242s3VDVKhVMC.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Nawiązując do nazwy programu: " Kanał Sportowy" to jaki ten gośc uprawia sport, albo co ma z nim wspólnego?
No jasne, że nie. Kurcze masz rację, a już się bałem, że to atak na większą widownię przez zapraszanie idoli 15 latków, których głównym nawozem sukcesu jest rzucanie k-----i...
No ale to nie w tym przypadku.
K---a jak taki jest klucz doboru, to żeby tylko do mnie nie zadzwonili.
No i koniecznie trzeba zrobic rebranding na Kanał Rozrywkowy, bo tu juz sami mejweni maja coraz mniej wspólnego ze sportem.
Masz 15 lat?
Sory nie mierzyłem personalnie w ciebie. Jakbym ci opowiedział jakich ja miałem idoli i zainteresowania w tym wieku, to też nie było jakoś specjalnie prestizowo.
Nie wiem, bo Persona w 2 minucie wyłączyłem, a okazało się, że i tak minutę za późno.
Borek tak pięknie opowiadał o tym kanale, że myslałem, że będzie to platforma gdzie spotyka się sport, kultura wyższa i różne światopogląddy.
Tymczasem mamy tu kontent pt: " Patusy dla patusów ".
Z drugiej strony to dobrze, bo szukałem portalu, który byłby połaczeniem Pudelka, JastrząbPost i Stand Upu.
Nie wiem, może masz rację, ale to zależy jaka jest twoja definicja otwartego umysłu.
Zdefiniuj, a ja sie przyznam.
Komentarz usunięty przez autora
Sorki, ale juz za późno.Mogłeś wołac przed.
Otrzyj twarz z gówna i staraj sie życ dalej jakby nic się nie stało.