Do dziś z uśmiechem na twarzy wspominam czasy, kiedy Robert Kubica walczył o tytuł mistrzowski F1. To właśnie wtedy zakochałem się w królowej motorsportu i mimo że dziś z przykrością patrzy się na walkę naszego rodaka ze swoim własnym samochodem, to sentyment pozostał. Tym bardziej z niecierpliwością czekałem na polską premierę Bolidów. Czy gra wiernie oddaje atmosferę towarzyszącą prawdziwym wyścigom? Recenzja gry planszowej Bolidy #grybezpradu #gryplanszowe #nerdheim
@Nerdheim: Twoje wrzutki są nieco "onetowskie". Napiszesz jakiś slogan i tyle, to nie jest platforma reklamowa. Wrzucaj choćby kawałek review tutaj, aby zaciekawić czytającego, a nie mnie irytować z samego rana :-)
A sama gra bardzo fajna, choć po kilku rozgrywkach wiadomo, że trzeba mocno startować i postawić przede wszystkim na główny pojazd (chyba, że gra się w większym gronie, ale to już trudne). Najłatwiej tą grę z balansować poprzez zrobienie
Do dziś z uśmiechem na twarzy wspominam czasy, kiedy Robert Kubica walczył o tytuł mistrzowski F1. To właśnie wtedy zakochałem się w królowej motorsportu i mimo że dziś z przykrością patrzy się na walkę naszego rodaka ze swoim własnym samochodem, to sentyment pozostał. Tym bardziej z niecierpliwością czekałem na polską premierę Bolidów. Czy gra wiernie oddaje atmosferę towarzyszącą prawdziwym wyścigom?
Recenzja gry planszowej Bolidy
#grybezpradu #gryplanszowe #nerdheim
źródło: comment_1599551241atLoCaRX5OiTIN6MYOl7E9.jpg
PobierzA sama gra bardzo fajna, choć po kilku rozgrywkach wiadomo, że trzeba mocno startować i postawić przede wszystkim na główny pojazd (chyba, że gra się w większym gronie, ale to już trudne). Najłatwiej tą grę z balansować poprzez zrobienie